accesskey_mod_conten
Agrane separa capçalera de cos

Setembre-2022

  • 28/09/2022

    Xarra formativa de MUFACE i ANPE a Madrid

    El servici provincial de Madrid també s'ha sumat al cicle de xarrades formatives impartides per MUFACE, en col·laboració amb el sindicat ANPE, al col·lectiu de docents –mestres i mestres en pràctiques- que acaben d'ingressar en la Mutualitat. En total, l'oficina madrilenya compta amb 2.710 noves afiliacions de docents.

  • 23/09/2022

    Astúries se sumisca a les xarrades informatives d'ANPE

    El Servici Provincial d'Astúries també ha prestat la seua col·laboració per a informar des de la seu del sindicat ANPE als docents de nou ingrés sobre el funcionament de MUFACE.

  • 23/09/2022

    MUFACE i ANPE informen als docents d'Aragó

    El Servici Provincial de Terol, en col·laboració amb el sindicat d'ensenyament ANPE, ha impartit dos sessions informatives als mestres i mestres en pràctiques de tot Aragó recentment ingressats en la Mutualitat.

  • 22/09/2022

    Bienvenida als policies d'escala bàsica d'Àvila

    Els més de 2.300 membres del cos de de l'escala bàsica recentment incorporats a l'Escola Nacional de Policia d'Àvila, han rebut una xarrada de benvinguda per part del Servici Provincial. Se'ls ha informat sobre el funcionament de MUFACE, on ja figuren com a nous titulars.

  • 21/09/2022

    MUFACE i ANPE informen a docents a Castella i Lleó

    Tres direccions provincials de MUFACE a Castella i Lleó -Burgos, Palencia i Valladolid- han oferit una sèrie de xarrades informatives, en col·laboració amb el sindicat d'ensenyament ANPE, a docents de nou ingrés en la Mutualitat.

  • 15/09/2022

    Tarragona: sessió informativa a representants de l'ensenyament

    El Servici Provincial de Tarragona ha oferit una xarrada informativa a diferents representants d'Ensenyament -òrgans de personal i sindicats- per a orientar-los sobre el funcionament de la Mutualitat. L'oficina tarragonina acaba de sumar 375 nous docents de primària i secundària. 

  • 14/09/2022

    Àvila: benvinguda a policies de l'Escala Executiva

    Responsables del Servici Provincial de MUFACE a Àvila han oferit una xarrada de benvinguda en l'Escola de Policia als 110 nous alumnes de l'Escala Executiva.

  • 09/09/2022

    El SP de La Rioja i ANPE informen a nous docents

    El Servici Provincial de MUFACE de La Rioja ha oferit una xarrada informativa en la seu del sindicat d'ensenyament ANPE als mestres i mestres en pràctiques que ja són funcionaris de nou ingrés.

  • 08/09/2022

    Ciudad Real: ANPE i MUFACE assessoren als nous docents

    La directora provincial de MUFACE a Ciudad Real, María del Prado Fernández-Bravo García, i la presidenta d'ANPE en la capital manxega, Mónica Sánchez de la  Neta, han oferit una xarrada informativa en la seu del sindicat en la capital manxega dirigida als funcionaris de nou ingrés, mestres en pràctiques. En total, este grup suma un total de 215 nous adscrits a aquesta oficina.