accesskey_mod_conten
Escombri separa capçalera de cos

Maig 2024

  • 16/05/2024

    Convocades les beques d'estudi 2023-2024

    Beques d'estudi

    A partir de demà, 17 de maig, es poden sol·licitar les beques d'estudi per a mutualistes corresponents al curs 2023-2024. El termini de presentació de sol·licituds acaba el proper 31 d'octubre. També es poden presentar a partir d'aquesta data les sol·licituds de beques amb càrrec a el “Llegat Casat de la Font” per al curs 2024-2025.

  • 15/05/2024

    Recomanacions en desplaçaments a l'estranger i atenció d'urgències a Espanya

    MUFACE recorda als seus mutualistes com han de sol·licitar la Targeta Sanitària Europea, i també com obtenir el Certificat Provisional Substitutori si es viatja a països d'aquest àmbit. En territori nacional,  la llibertat d'elecció de sistema sanitari suposa un règim diferent de trucades i ús dels serveis d'urgències. Les persones mutualistes adscrites a entitats concertades (ADESLAS, ASISA, DKV) han de contactar amb els serveis d'urgència de la seva entitat.

  • 14/05/2024

    MUFACE recorda als seus mutualistes que no han de facilitar dades personals per telèfon

    MUFACE reitera a tot el col·lectiu mutualista que no realitza trucades per telèfon per actualitzar dades personals. Qualsevol trucada que rebin en aquest sentit té caràcter fraudulent.

    La seu electrònica i l'APP ofereixen totes les garanties de seguretat per a la gestió de dades personals.

  • 09/05/2024

    Nous serveis APP: Targeta d'Afiliació i Formulari de Consultes

    El document o targeta d'afiliació, que acredita la condició de mutualista, podrà descarregar-se pròximament a través de l'APP solament amb registre previ.

    També estarà disponible en llengües cooficials el Formulari de Consulta que fins ara solament podia utilitzar-se en castellà.