accesskey_mod_conten
Escombri separa capçalera de cos

Maig 2023

  • 31/05/2023

    Més serveis en l'App de MUFACE

    MÉS SERVEIS EN L'APP DE MUFACE

    MUFACE posa en funcionament una nova versió (3.3) de la seva aplicació per a dispositius mòbils (App) que fa més fàcil el seu ús i inclou la possibilitat de realitzar sol·licituds d'actualització de dades i baixa de beneficiaris previ registre (usuari i contrasenya).

  • 30/05/2023

    Ampliació del servei telefònic MUFACE 75+ a 18 províncies

    Ampliació del servei telefònic MUFACE 75+ a 18 províncies

    El col·lectiu de mutualistes amb 75 anys o més adscrits a 18 Serveis Provincials s'uneix al de mutualistes de Madrid, Barcelona, Burgos i Melilla per a l'ús del servei telefònic MUFACE 75+. Amb ell podran realitzar les gestions bàsiques més freqüents, tals com sol·licitar talonaris de receptes o demanar cita prèvia.

  • 18/05/2023

    Conveni MUGEJU-MUFACE para solucions tecnològiques

    Constituïda la Comissió Mixta

    S'ha publicat en el BOE el conveni subscrit entre MUFACE i MUGEJU per a la cessió mútua de solucions tecnològiques, amb el qual tots dos organismes persegueixen la reutilització i la major eficiència en l'ús de recursos d'administració electrònica. Ja s'ha constituït la Comissió Mixta..

  • 18/05/2023

    Recepta electrònica concertada a La Rioja

    La implantació de la recepta electrònica concertada a La Rioja serà efectiva el proper 20 de juny, segons s'ha acordat avui després d'una reunió celebrada a Logronyo a la seu provincial del Col·legi Oficial de Farmacèutics. La reunió ha estat presidida per la directora general de MUFACE, Myriam Pallarés, acompanyada per la Secretària General del CGCOF, Raquel Martínez. 

  • 17/05/2023

    Millores al canal de consulta a les oficines de MUFACE

    El canal telemàtic de consulta a través del formulari web/App està ja  disponible per a les consultes als Serveis Provincials de MUFACE. Abans, el formulari servia solament per a consultes a l'Oficina d'Informació a Mutualistes. Ara, també les consultes a les oficines de MUFACE seran contestades pels equips territorials a través d'aquest mitjà.

  • 05/05/2023

    Ampliació del servei telefònic MUFACE 75+

    El col·lectiu de mutualistes amb 75 anys o més residents a Barcelona, Burgos i Melilla s'uneix al de Madrid i, des d'avui, 5 de maig, disposen d'un nou servei telefònic per realitzar les gestions bàsiques més freqüents, tals com sol·licitar talonaris de receptes o demanar cita prèvia.