accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos
17/10/2018

Sol·licitud simplificada de prestacions oculars i dentarias

prestacions oculars i dentarias

Des d'avui, els mutualistes podran sol·licitar a través de la seu electrònica les prestacions dentarias i oculars de manera més segura i senzilla.

Un tràmit més fàcil per via electrònica

A partir d'avui, 17 d'octubre, els mutualistes ja poden sol·licitar a través de la seu electrònica les prestacions dentarias i oculars de manera més segura i senzilla.

Per a açò, es realitzarà l'accés a través de  "Clau" , un sistema que amplia les possibilitats d'identificació més enllà del DNI electrònic o certificat digital reconegut, permetent l'ocupació d'usuari i contrasenya (Clau Permanent) o un PIN d'ús limitat (Clave PIN). Cada vegada són més els tràmits que els mutualistes podran realitzar directament des de casa o des del treball de manera electrònica.

El nou formulari de sol·licitud no exigeix completar la subprestación, per la qual cosa s'evitaran un nombre molt elevat d'esmenes. A més, es redueixen les dades a incloure en el mateix i s'inclou un nou camp d'observacions, en el qual el mutualista pot realitzar els aclariments que estime oportunes.

Açò afavorirà que els mutualistes puguen realitzar les sol·licituds d'aquesta prestació sense l'obligació d'acudir de forma presencial o remetre-les per correu.