accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos
05/12/2017

Lliurament dels Premis de Pintura BBVA 2017

La presidenta del Congrés dels Diputats Ana Pastor, acompanyada per la secretària d'Estat de Funció Pública, Elena Collado, i el director general de Muface, Antonio Sánchez, ha presidit el lliurament de l'última edició dels Premis de Pintura BBVA para Mutualistes i Empleats de la Mutualitat.

La presidenta del Congrés, Ana Pastor, presideix l'acte

La presidenta del Congrés dels Diputats Ana Pastor, acompanyada per la secretària d'Estat de Funció Pública, Elena Collado, i el director general de Muface, Antonio Sánchez, ha presidit el lliurament de l'última edició dels Premis de pintura BBVA para mutualistes i empleats de la Mutualitat.

L'acte va tenir lloc en el Palau d'Adanero, una de les seus del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública, un fet “gens casual -en paraules d'Antonio Sánchez-, ja que és una mostra de la prioritat que Muface i el servei als mutualistes representa en aquests moments en el conjunt de les polítiques públiques del Departament”. Segons el director general, “és la confirmació del suport institucional del Ministeri a la Mutualitat i al reeixit model de col·laboració públic-privada que la mateixa representa”.

La presidenta del Congrés dels Diputats, que com van recordar els intervinents va ser directora de la Mutualitat entre 1996 i 1999 i va liderar una etapa que van qualificar de “orada” de l'entitat, va felicitar a la secretària d'Estat i al director general de Muface per la seua labor, i va recordar la seua gestió al capdavant de l'organisme com “la millor etapa de la seua vida”. Elena Collado, per la seua banda, va tornar a apostar pel Model Muface, del que és una ferma defensora i es va congratular de la recuperació per a l'entitat del certamen de pintura. També va reiterar “la implicació personal de la Secretaria d'Estat en el projecte de millora de l'assistència sanitària de quasi un milió i mitjà de funcionaris”.

A més dels autors de les obres premiades i seleccionades, a l'acte van assistir els gerents de les dues mutualitats germanes, ISFAS i MUGEJU, la directora general de Governança Pública, María Piula Junquera D'hora, el director de captació i col·lectius de BBVA, Fernando Arnal i anteriors directors generals de la Mutualitat com Carmen Román, José Mª Fernández Lacasa i Gustavo Blanco; també van estar presents els membres del jurat, al costat de representants, administratius i sindicals, del Consell General de MUFACE i representants de la Fundació IDIS i de les entitats concertades, ADESLAS, ASISA i DKV.

Est és sens dubte un acte molt rellevant per a la vida de la Mutualitat, que recupera, amb el suport del BBVA, una iniciativa que era una tradició entre les seues activitats i que gaudeix d'enorme arrelament entre el col·lectiu. Com va destacar el director general, aquest certamen “ajuda a mantenir viu aqueix esperit de gran família de MUFACE, que en bona mesura es conserva després de quatre dècades d'història, i que ens hem proposat recuperar i enfortir”.

Catàleg d'obres premiades i seleccionades