accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

BIENVENIDA DIRECTORA GENERAL: DOCENTES 2021

Benvolgut/da mutualista docent de nou ingrés 2021:

 

Enhorabona per haver superat amb èxit les proves selectives. En una propera data prendreu possessió com a funcionari/a en pràctiques en un Cos docent adscrit al mutualisme administratiu i adquirireu des d'aquest moment la condició de mutualista obligatòrio de la Mutualitat General de Funcionaris Civils de l'Estat (MUFACE), per la qual cosa aprofito per donar-vos la benvinguda.

Per saber qui som i conèixer-nos millor, no dubteu en visitar la nostra web https://www.muface.es/muface_Home/muface_Index.html

El model d'assistència sanitària de MUFACE us permet escollir entre rebre l'assistència sanitària a través del servei de salut de la vostra comunitat autònoma o a través de mitjans concertats. Per prendre la millor decisió, podeu accedir al següent enllaç als serveis autonòmics de salut, https://www.muface.es/muface_Home/encuentra-tu-medico/servicios-publicos-de-salud.html així com consultar la informació dels nostres mitjans concertats (ADESLAS, ASISA, DKV i l’IGUALATORIO de CANTÀBRIA).

Una vegada prengueu possessió com a funcionario en pràctiques, i  tan prompte com siga possible, haureu de triar l'entitat per la qual opteu, així com confirmar o corregir les vostres dades personals, encara que ja estiguéssiu assegurat en un altre règim. Per a la vostra comoditat, hem disposat un servei a la seu electrònica de la Mutualitat, dins l'apartat "Serveis per a col·lectius específics ", en el qual podreu identificar-vos a través de la plataforma Cl@ve, que permet l'ús de certificat digital, DNI-e, Cl@ve Permanent o Cl@ve PIN.

Així mateix, també després de ser nomenat en pràctiques, podreu incloure als vostres beneficiaris en MUFACE, per a això hem disposat un servei d'alta de beneficiaris a la mateixa seu electrònica a l'enllaç https://muface.sede.gob.es/procedimientos/index/categoria/1136 Si teniu algun problema o no aconseguiu accedir a la informació, no dubteu en posar-vos en contacte amb el vostre Servei Provincial. Vegeu les nostres dades de contacte en aquest enllaç.

Recordeu que la Mutualitat exigeix ​​cita prèvia en totes les seues seus. Els canals per sol·licitar-la són a la nostra pàgina web, en aquest enllaç: https://www.muface.es/muface_Home/atencion-al-mutualista/Oficinas-de-MUFACE-con-Cita-Previa.html

De nou, rebeu la nostra benvinguda i no dubteu que la vostra satisfacció és la meta de les nostres tasques.