accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

Receptes i visats.

PRESCRIPCIÓ DE MEDICAMENTS

Per evitar desplaçaments a consultes i centres de salut, MUFACE ha treballat en diverses vessants, entri en la nostra pàgina sobre recepta electrónca per conèixer l'actualitat d'aquest servei en aquest enllaç,

EXEMPCIÓ DE VISAT DE RECEPTES I ESTAT D'ALARMA: AVÍS

Per facilitar l'accés als medicaments durant l'estat d'alarma, en el cas d'aquells especials la recepta necessita un segell de MUFACE, es va aprovar, a través de l'Ordre SND / 266/2020, de 19 de març, per la qual es s'estableixen determinades mesures per assegurar l'accés a la prestació farmacèutica de el Sistema Nacional de Salut a l'col·lectiu dels règims especials de la Seguretat Social., l'exempció de visat de receptes mentre durés la seva vigència.

No obstant això, s'ha de tenir en compte que en el moment en què finalitza l'estat d'alarma acaba així mateix l'exempció. Per aquest motiu, ara es recomana planificar l'adquisició de medicaments que necessiten visat.

Per obtenir el visat, els canals indicats són:

    1) Correu postal. El visat li serà retornat pel mateix mitjà.
    2) Si no li és possible fer-ho per correu postal, sol·liciti cita prèvia i acudeixi a la seva oficina quan li indiquin ENLLAÇ. Tingui en compte que per visat de receptes, que està subjecte a termini, s'ha de sol·licitar aquesta cita. En l'enllaç pot veure els canals per sol·licitar-la. Si es tracta d'una urgència, consulti el seu Servei Provincial.