accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

INFORMACIÓ SOBRE CORONAVIRUS PER A MUTUALISTES

 

AVÍS URGENT VACUNACIÓ : ACTUALITZACIÓ DE DADES DE CONTACTE

L'obligació dels mutualistes és mantenir les seves dades actualitzades en MUFACE. Ara, especialment a causa de la campanya de vacunació per Covid 19, necessita que les seves dades de contacte estiguin actualitzades.

 

És imprescindible el telèfon mòbil, i actualitzi també el seu correu electrònic i adreça postal. Si us plau, comprovi, i modifiqui si és necessari per aquests mitjans:
* Si l'actualització no requereix el canvi de província de la seva adreça postal, pot vostè modificar dades usant Cl@ve, certificat digital o DNI-I, mitjançant el  servei d'actualització de dades de la nostra seu electrònica ENLLAÇ
* Si no té identificació electrònica,  o en qualsevol cas si vol modificar la província, emplenant i signant l'AB 1 o  aquest imprès ENLLAÇ [(Obre en nova finestra)]   i enviant-ho per correu postal o a través del REC ENLLAÇ al seu Servei Provincial, o a través d'alguna oficina de registre.

Si té qualsevol dubte, consulti en el seu Servei Provincial ENLLAÇ

AVÏS: Els canvis de provincia només seran tramitats si van acompanyats de certificat d'empadronament o presa de possessió o canvi de destinació. EN UN ALTRE CAS, NO SERAN GESTIONATS

Per servir estrictament a les finalitats de la campanya de vacunació, les dades identificatives i de contacte del col·lectiu de MUFACE podran ser cedits als departaments de salut autonòmics. Vegi la nostra Activitat de Tractament A1 en aquest enllaç.

Gestions en les oficines.

Les sol·licituds i gestions davant la mutualitat es realitzaran de forma telemàtica, telefònica (el seu servei provincial o 060), per correu electrònic, per correu postal o per l'App per a dispositius mòbils (App MUFACE). Solament s'atendran sense cita les urgències d'assistència sanitària, i, amb cita, les qüestions que siguin estrictament inajornables i que no es puguin gestionar per un altre canal que el presencial. El ventall de prestacions que es poden gestionar per la via electrònica estan a la nostra seu electrònica.

Les oficines  de MUFACE estan obertes, però existeix limitació d'aforament i conseqüent restricció d'afluència. Es donarà absoluta preferència en la tramitació a les urgències d'assistència sanitària i a les gestions inajornables que no puguin ser ateses per la seu electrònica, el telèfon, el correu postal  o el correu electrònic.

TALONARIS

No demani cita ni acudeixi a les nostres oficines a buscar talonaris, aquesta gestió es pot fer en aquest moment per molts altres canals. faci-ho pels que s'indiquen en aquest enllaç.

CITA PRÈVIA EN LES OFICINES DE MUFACE

A partir del 25 de maig de 2020 s'exigeix cita prèvia en totes les nostres oficines.

CONSULTI  CADA OFICINA ABANS D'ACUDIR : (EN AQUEST ENLLAÇ )

CONSULTES SOBRE IT

Els dubtes sobre Incapacitat Temporal s'han d'adreçar al formulari web, bé des d'aquest enllaç, bé des de l'APP per a dispositius mòbils