Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
Novetats MUFACE http://www.muface.es/rss.xml és Trobada amb l'Associació de Jubilats de la Policia http://www.muface.es/content/encuentro-con-la-asociacion-de-jubilados-de-la-policia

Sevilla, 10 de novembre de 2017

La secretària general de la Delegació del Govern a Andalusia, Ana Vielba, i el director general de MUFACE, Antonio Sánchez, han mantingut una reunió de treball amb una representació de l'Associació de Jubilats de la Policia.

En la mateixa, s'ha acordat que per part dels organismes competents de l'Administració de l'Estat es recolliran, per a la seva posterior avaluació i estudi, les necessitats específiques d'aquest col·lectiu. 

Fri, 10 Nov 2017 13:24:37 +0000 2031 at http://www.muface.es
El director general de MUFACE assisteix a el “I Congrés Nacional de l'Exercici Privat de la Medicina” http://www.muface.es/content/el-director-general-de-muface-asiste-al-i-congreso-nacional-del-ejercicio-privado-de-la

El director general de la Mutualitat General de Funcionaris Civils de l'Estat (MUFACE), Antonio Sánchez, ha participat en l'acte inaugural de el “I Congrés Nacional de l'Exercici Privat de la Medicina”, que es desenvolupa aquests dies a Sevilla.

Amb aquesta iniciativa, els professionals mèdics, les companyies, grups hospitalaris, administracions i resta d'agents implicats en l'àmbit sanitari pretenen abordar la situació de l'exercici de la Medicina Privada al nostre país.

 

Unitat de Suport - Adreça Fri, 10 Nov 2017 13:22:22 +0000 2030 at http://www.muface.es
Reunió amb CSI-F http://www.muface.es/content/reunion-con-csi-f

El director general de la Mutualitat de Funcionaris Civils de l'Estat (MUFACE), Antonio Sánchez i la directora del departament de prestacions sanitàries, Patrícia Ordre, han mantingut una reunió de treball amb Eliseo Moreno i Juan Carlos de Castro, representants de la Central Sindical Independent de Funcionaris (CSI-F) en el Consell General de MUFACE.

Durant la reunió s'han tractat diversos assumptes d'interès, centrant-se de manera especial en les millores que es volen implementar, de cara al conveni 2018-2019, en tot el referent a l'assistència als mutualistes.

Foto reunió CSI-F

Unitat de Suport - Adreça Tue, 07 Nov 2017 16:03:12 +0000 2032 at http://www.muface.es
Publicació del Conveni de Col·laboració subscrit entre MUFACE i el Consell General de Col·legis de Podólogos http://www.muface.es/content/publicacion-del-convenio-de-colaboracion-suscrito-entre-muface-y-el-consejo-general-de

El BOE del dia d'avui publica el conveni de col·laboració subscrit el 16 d'octubre entre ambdues institucions per facilitar l'accés als serveis de podologia als mutualistes i beneficiaris de la Mutualitat.

El conveni estableix un preu màxim taxat, inferior a l'habitual, per als serveis de podologia quan es prestin a mutualistes per part de podólogos col·legiats adherits al mateix. A més recull un descompte del 10% del preu indicat per a qualsevol dels tractaments convinguts per als mutualistes majors de 70 anys.

Aquest text representa un avanç fonamental, ja que amb anterioritat únicament estava concertat el servei de quiropodia bàsica, mentre que el conveni ara signat incorpora un total de 30 serveis i tractaments de podologia amb preu màxim fixat, ampliant així de manera significativa l'oferta d'aquests serveis, que passen així mateix a l'elenc dels quals poden beneficiar-se els majors de 70 anys amb un descompte del 10%. Entre els nous serveis es troben, entre uns altres, fèrules i correctors, l'exploració biomecànica i estudi de la marxa, la reeducació ungueal, el suport plantar, plantilles pediàtriques i infiltracions.

 

Unitat de Suport - Adreça Mon, 30 Oct 2017 17:29:04 +0000 2029 at http://www.muface.es
Reunió de col·laboració amb la Direcció general de la Policia http://www.muface.es/content/reunion-de-colaboracion-con-la-direccion-general-de-la-policia

El director general de la Mutualitat de Funcionaris Civils de l'Estat, Antonio Sánchez, es va reunir el passat 26 d'octubre amb el Director General de la Policia, Germán López Iglesias, per establir vies de col·laboració que permetin impulsar millores en l'assistència dels mutualistes del Cos Nacional de Policia.

Com a resultat de la reunió, que s'ha desenvolupat en un context de cordialitat i enteniment, s'han establert les bases per a una col·laboració que permeti canalitzar i donar resposta a les demandes específiques dels funcionaris de la policia, que actualment representen el 8% del col·lectiu mutualista.

Unitat de Suport - Adreça Mon, 30 Oct 2017 16:04:10 +0000 2028 at http://www.muface.es
Premi de Pintura BBVA-2017. Difusió de Resultats, període d'exposició i terminis de retirada de les obres http://www.muface.es/content/premio-de-pintura-bbva-2017-difusion-de-resultados-periodo-de-exposicion-y-plazos-de

Amb data 19 d'octubre de 2017, es va reunir el Jurat del Premi de Pintura BBVA-2017, per a Mutualistes i Empleats de MUFACE, constituït pels següents membres:

  • President: D. Antonio Sánchez Díaz, Director General de MUFACE.
  • Vocals:

D. Manuel Hortes Torrejón. Catedràtic de Tècniques Pictòriques i Materials. Facultat de Belles arts. Universitat Complutense de Madrid.

Dª. Mª Victoria Chico Picaza, Experta en Art.

D. Fernando Arnal Rubio, Director de Captació i Col·lectius del BBVA.

D. Manuel C. Fages Marta, representant de l'organització sindical triada en la reunió del Consell General de MUFACE, de 13 de juny de 2017.

  • Secretària: Dª Myriam Pallarés Cortón, Secretària General de MUFACE, que actua amb veu, però sense vot.

El Jurado, una vegada analitzades les 112 obres presentades al certamen, va realitzar una primera selecció, procedint a continuació a triar entre elles les tres guardonades, verificant-se amb l'obertura de les pliques que els participants complien els requisits establerts a les bases del certamen per poder participar en el mateix.

En data 24 d'octubre de 2017, el Jurado ha adoptat un nou acord pel qual es procedeix a l'eliminació de la inscripció de l'autor guanyador del segon premi per incompliment de les Bases. 

Després d'aquest nou acord, els tres premis han recaigut en les següents obres:

 

  • Primer Premi

TÍTOL: ARBRE MADRID

Lema:La Cabanya

Autor: Andrés Castellanos García

  • Segundo Premio

TÍTOL: TENDALS (EL MICALET)

Lema: JAO

Autor: Francisco Javier Aoiz Orduna

  • Tercer Premi

TÍTOL: AIRE

Lema: MAN

Autor: Miguel Ángel Jimenez Llard

Les obres seleccionades quedaran exposades, del 23 d'octubre al 17 de novembre -podent-se prorrogar fins al dia de l'acte de lliurament dels premis-, a la seu de la Direcció general de MUFACE, situada a l'edifici situat en el número 26 del Passeig Juan XXIII de Madrid. Els horaris de l'exposició seran de dilluns a divendres entre les 10:00 i les 13:00 hores, així com de dilluns a dijous entre les 16:00 i les 18:00 hores.

L'acte de lliurament dels premis tindrà lloc a la seu de la Direcció general de MUFACE, a Madrid, en data a determinar que es comunicarà oportunament per aquest mateix mitjà.

Als participants les obres dels quals han estat seleccionades, però no premiades, se'ls farà lliurament d'un diploma acreditatiu de la seva participació en el Premi, podent retirar les seves obres entre els dies 1 i 30 del mes de desembre, en el mateix lloc en què es van lliurar (edifici A seu de la Direcció general de MUFACE), de dilluns a divendres, en dies no festius, i en horari de 9:00 a 14:00 hores.

Per la seva banda, les obres no seleccionades podran ser retirades durant el proper mes de novembre, de dilluns a divendres, en dies no festius, i en horari de 9:00 a 14:00 hores.

Relació d'obres seleccionades:

Unitat de Suport - Adreça Thu, 19 Oct 2017 17:14:48 +0000 2027 at http://www.muface.es
Sessió formativa amb els funcionaris en pràctiques de l'ETGOA. http://www.muface.es/content/sesion-formativa-con-los-funcionarios-en-practicas-de-la-etgoa

Els funcionaris en pràctiques de l'Escala Tècnica de Gestió d'Organismes Autònoms han assistit en la jornada d'avui, en el marc del curs selectiu del procés d'ingrés, a una sessió formativa sobre el Mutualisme Administratiu.

Al llarg de la sessió, oberta pel Director General de la Mutualitat, D. Antonio Sánchez Díaz, es van abordar qüestions relatives a les competències de la Secretaria General dels organismes autònoms, a l'extensió i contingut de l'assistència sanitària prestada a través MUFACE i sobre l'exercici del dret d'opció establert en la disposició final sisena de la Llei de Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2017 per als funcionaris civils de l'Estat que ingressin pel sistema de promoció interna en escales d'organismes autònoms, els continguts dels quals van ser  exposats, respectivament, per Dª Myriam Pallarés Cortón, Secretària General de MUFACE, Dª Patrícia Ordre Cinquè, Directora del Departament de Prestacions Sanitàries, i José Javier Úriz Álvarez, vocal assessor de la Direcció general.

La sessió va explicar, així mateix, amb la col·laboració de D. Juan David Sánchez Castro, vocal de la junta directiva de l'Associació Professional de l'Escala Tècnica de Gestió d'OO.AA, destinat com a Conseller Tècnic en la Secretaria General de MUFACE.

Tue, 17 Oct 2017 17:02:30 +0000 2026 at http://www.muface.es
Nous serveis de podologia per a mutualistes http://www.muface.es/content/nuevos-servicios-de-podologia-para-mutualistas

En el dia d'ahir, el Director General de MUFACE, D. Antonio Sánchez Díaz, i el President del Consell General de Col·legis Oficials de Podólogos, D. José Garcia Mostazo, han signat un conveni de col·laboració entre ambdues institucions per facilitar l'accés als serveis de podologia als mutualistes i beneficiaris de la Mutualitat.

El conveni estableix un preu màxim taxat, inferior a l'habitual, per als serveis de podologia quan es prestin a mutualistes per part de podólogos col·legiats adherits al mateix. A més recull un descompte del 10% del preu indicat per a qualsevol dels tractaments convinguts per als mutualistes majors de 70 anys.

Aquest text representa un avanç fonamental, ja que amb anterioritat únicament estava concertat el servei de quiropodia bàsica, mentre que el conveni ara signat incorpora un total de 30 serveis i tractaments de podologia amb preu màxim fixat, ampliant així de manera significativa l'oferta d'aquests serveis, que passen així mateix a l'elenc dels quals poden beneficiar-se els majors de 70 anys amb un descompte del 10%. Entre els nous serveis es troben, entre uns altres, fèrules i correctors, l'exploració biomecànica i estudi de la marxa, la reeducació ungueal, el suport plantar, plantilles pediàtriques i infiltracions.

S'adjunta enllaç a els serveis inclosos en el concert.

 

Prestacions Socials Tue, 17 Oct 2017 11:24:48 +0000 2025 at http://www.muface.es
Reunió de col·laboració amb ANPE http://www.muface.es/content/reunion-de-colaboracion-con-anpe

El director general de la Mutualitat de Funcionaris Civils de l'Estat, Antonio Sánchez, ha rebut a la seu central de l'organisme al president nacional d'ANPE, Nicolás Fernández Guisat per establir vies de col·laboració que permetin impulsar millores en l'assistència dels mutualistes docents. A la reunió ha assistit Sonia García Gómez, secretària de Comunicació, i Ramón Esquerre Castillejo, secretari d'acció sindical, així com Patrícia Ordre, directora del departament de prestacions sanitàries de MUFACE.

Com a resultat de la reunió, que s'ha desenvolupat en un context de cordialitat i enteniment, s'han establert les bases per a una col·laboració que permeti canalitzar i donar resposta a les demandes específiques dels docents, que actualment representen entorn de les dues terceres parts del col·lectiu mutualista.   

Wed, 04 Oct 2017 10:57:22 +0000 2024 at http://www.muface.es
Oberta la licitació dels nous concerts d'assistència sanitària per 2018 i 2019. http://www.muface.es/content/abierta-la-licitacion-de-los-nuevos-conciertos-de-asistencia-sanitaria-para-2018-y-2019

Després de l'autorització del Consell de Ministre del passat dia 22 de setembre, la Mutualitat ha procedit a realitzar la convocatòria per a la subscripció dels nous concerts per a la prestació d'assistència sanitària en territori nacional i exterior per 2018 i 2019.

Amb la publicació dels respectius anuncis en el Diari Oficial dela Unió Europea , en la Plataforma de Contractació i en el BOE, s'ha obert el termini de presentació d'ofertes, al que  podran concórrer les entitats d'assegurances fins al 23 d'octubre de 2017 a les 17.30 hores.

Tue, 03 Oct 2017 15:58:22 +0000 2023 at http://www.muface.es