Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
Novetats MUFACE http://www.muface.es/frontpage?lang=ca ca Sol·licitud simplificada de la prestació d'ulleres i dents http://www.muface.es/node/2853?lang=ca

Donis d'avui els mutualistes podran sol·licitar a través de la seu electrònica els prestacions dentarias i oculars de manera més segura i senzilla.

Per a això, és realitzarà l'accés a través d'Enllaç “ Cl@ve”, un sistema que àmplia els possibilitats d'identificació més enllà del DNI electrònic o certificat digital reconegut, permetent l'ocupació d'usuari i contrasenya (Clau Permanent) o un PIN d'ús limitat (Clavi PIN). Cada vegada són més els tràmits que els mutualistes podran realitzar directament donis de casa o donis del treball de manera electrònica.

El nou formulari de sol·licitud no exigeix completar la subprestación, per la qual cusi s'evitessin un nom molt elevat d'esmenes. A més, és redueixen els dades a incloure en el mateix i s'inclou un nou camp d'observacions, en el qual el mutualista pot realitzar els aclariments que estimi oportunes.

Això afavorirà que els mutualistes puguin realitzar els sol·licituds d'aquesta prestació sense l'obligació d'acudir de forma presencial o remetre-els per correu.

mutualista amb ulleres

Wed, 17 Oct 2018 09:35:43 +0000 agustin.valladolid 2853 at http://www.muface.es
Va reunir del Consell General de Tardor de MUFACE http://www.muface.es/node/2849?lang=ca

Rècord històric de mutualistes

  • L'informe presentat en el Consell General situa prop del milió el nom de titulars comptabilitzats al setembre
  • El secretari d'Estat de Funció Pública, José Antonio Benedicto, va presidir la va reunir del màxim òrgan de la institució.
  • És va presentar la nova web de MUFACE, que és transforma en un portal integral de serveis al mutualista.

MUFACE va aconseguir en el passat mes de setembre la xifra rècord de mutualistes en els seus 42 anys d'història: 984.542, gràcies en bona mesura a la incorporació durant aquest mes de 22.651 nous titulars. En conjunt, la suma de mutualistes i beneficiaris és d'1.476.137 personis, nom que confirma que 2018 va a ser el primer any, donis de 2010, en el qual és registri un creixement net del col·lectiu.

Referent a això, el president del Consell i secretari d'Estat de Funció Pública, José Antonio Benedicto, va anunciar que la previsió és que durant 2019 se superi la barrera del milió de titulars. Benedicto va qualificar aquestes dades de “magnífica notícia”, perquè són “una prova evident de la fortalesa del sistema”.

El secretari d'Estat també va posar en relleu la transformació de la web de MUFACE en un portal integral de serveis al mutualista, molt més funcional i que va a potenciar la comunicació amb la Mutualitat via electrònica, simplificant al màxim la realització de tràmits i estalviant desplaçaments innecessaris. La nova web serà accessible per a mutualistes i ciutadans en els primers dies de novembre.

 Productivitat i pressupost

Benedicto és va referir així mateix a la implantació per primera vegada en MUFACE d'un procediment d'assignació de productivitat variable en funció d'objectius, i a l'increment previst del pressupost de l'organisme en l'actual context de puixança del col·lectiu.

A continuació, el director general de MUFACE i vicepresident del Consell, Antonio Sánchez, va subratllar la importància d'aquesta mesura, puix que “va a millorar la qualitat de l'atenció prestada al mutualista”. Sánchez també va detallar els xifres de l'avantprojecte de pressupost per 2019 i va informar dels nous serveis que s'han engegat donis del Consell celebrat el passat mes de juliol, especialment la sol·licitud electrònica del subsidi de jubilació, ja disponible.

Per la seva banda, els representants sindicals és van mostrar en general satisfets amb l'evolució dels comptes de l'organisme, però van demanar un major esforç pressupostari en matèria de prestacions socials.

El Consell va finalitzar amb la presentació del Concurs de Pintura BBVA 2018 per part de la secretària general de MUFACE, Myriam Pallarés, i uneixes paraules de reconeixement, a càrrec del director general, als funcionaris i personal laboral vinculats amb la Mutualitat que han rebut els medalles per 35 anys de servei a l'Estat.

Membres del Consell de MUFACE

Wed, 10 Oct 2018 09:36:25 +0000 josejavier.uriz 2849 at http://www.muface.es
L'encobreix electrònica, a debat al Congrés Nacional Farmacèutic http://www.muface.es/node/2845?lang=ca

El 21 Congrés Nacional Farmacèutic, clausurat a Burgos el passat 5 d'octubre,  va comptar amb la participació del director general de MUFACE, Antonio Sánchez en la taula de debat “La i-Encobreix, Innovació i Seguretat: el seu potencial en la pràctica farmacèutica”.

El col·loqui va estar moderat per Luciano Sáez Ayerra, president de la Societat Espanyola d'Informàtica de la Salut (SIS). A més del director general de la Mutualitat, també és trobaven entre els ponents Mercedes Alfaro, sotsdirectora general d'Informació Sanitària de la Direcció general de Salut Pública del Ministeri de Sanitat: Luis Mayero, president de la Fundació IDIS i Ana María Rodríguez Alonso, presidenta del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Toledo.

El debat va posar de manifest la importància de l'encobreix electrònica privada puix que facilita la continuïtat assistencial i augmenta la seguretat en la prescripció de medicaments. Així mateix, és va donar a conèixer la situació dels diferents projectes d'encobreix electrònica que està desenvolupant l'organització farmacèutica  col·legial i és va destacar la implantació de l'encobreix electrònica metgessa privada com un projecte pioner a Europa.

MUFACE te previst que la implantació bàsica de l'encobreix electrònica privada estigui llista al llarg de 2019.

Antonio Sánchez, director general de MUFACE

Antonio Sánchez

primer plànol dels ponents

Tue, 09 Oct 2018 10:17:47 +0000 josejavier.uriz 2845 at http://www.muface.es
Més de 250 funcionaris de MUFACE reben la medalla en reconeixement a 35 anys de servei a l'Estat http://www.muface.es/node/2840?lang=ca
  • Al lliurament d'aquestes distincions van acudir emprats de la Mutualitat procedents de tota Espanya
  • L'acte central va ser presidit pel director general de MUFACE i el secretari general d'Administració Digital

Dos-cents cinquanta-sis funcionaris i membres del personal laboral de MUFACE han estat distingits amb la medalla que acredita els, almenys, 35 anys de servei a l'Estat. D'ells, cent tres van estar presents en l'acte central de lliurament d'aquesta distinció, celebrat el dijous 27 de setembre en el Gran Amfiteatre del Col·legi de Metges de Madrid i que va ser presidit pel director general de MUFACE, Antonio Sánchez, el secretari general d'Administració Digital, Fernando de Pablo, i la secretària general de la Mutualitat Myriam Pallarés.

Aquesta medalla, establerta en l'Ordre Ministerial Comunicada del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública de 26 de març de 2018, reconeix els mèrits contrets pels empleats públics al llarg de la seva carrera administrativa, i la seva concessió s'inscriurà en un registri creat a aquest efecte, així com en el Registri Central de Personal.

Al costat de Sánchez, De Pablo i Pallarés, van fer lliurament dels distincions els directors dels departaments de Prestacions Sanitàries, Patrícia Ordre, de Prestacions Socials, Francisco Lara, i de Gestió Econòmica i Financera, Rubén Baz. En l'acte també van estar presentis representants dels sindicats de funcionaris CSIF i CCOO.

Reconeixement i agraïment

Abans de procedir al lliurament dels medalles va intervenir la secretària general de MUFACE, qui va destacar que a més d'un reconeixement la distinció era, sobretot, un “agraïment per tants anys de treball al servei de la societat”. Pallarés va destacar també que “en aquesta etapa de transformació i revitalització de l'organisme m'agradaria conformar un sistema de recursos humans en el qual siguin protagonistes la gestió del talent, la motivació, el coneixement, l'eficiència i per descomptat els personis”.

A continuació, és van llegir els missatges que van enviar alguns dels funcionaris que no van poder desplaçar-s'a Madrid a rebre la distinció, en els quals és va posar de manifest un sentiment compartit de pertinença a la Mutualitat, així com la satisfacció per desenvolupar o haver desenvolupat durant tants anys un treball que ha incidit en múltiples casos en la millora de la qualitat de vida dels ciutadans.

Van ser precisament aquests dos sentiments, el de pertinença i el de la satisfacció per prestar un servei essencial al ciutadà, els eixos del discurs amb el qual va tancar l'acte el director general de MUFACE, Antonio Sánchez: “Em correspon gestionar i cuidar un llegat de 42 anys d'història, i que és patrimoni dels funcionaris i els seves famílies”.

Moment il·lusionant

El director general va voler subratllar que el terme “vocació” està estretament associat als quals prestin servei en MUFACE: “Només els qui treballem aquí sabem l'apassionant i gratificant que és la nostra taverna. Alguna cosa tindrà MUFACE que ningú és vol anar i el que és va, torna. Alguna cosa tindrà MUFACE que ens motiva a assumir esforços i treballs addicionals per sobri de l'estricte compliment de l'haver de”, va recalcar Sánchez.

Durant la seva intervenció, el director general va donar especialment els gràcies a tots aquells funcionaris que realitzen una missió essencial, i en ocasions impagable, en moltes províncies d'Espanya, atenent sense dubtar els urgències dels mutualistes i, si calç,  fora del seu horari oficial de treball.

Finalment, Antonio Sánchez va fer referència expressa a la qual cosa va qualificar com a “moment il·lusionant” pel qual travessa MUFACE, citant com a fites del nou impuls que viu l'organisme el Concert Sanitari i els nous serveis addicionals en ell inclosos, el projecte d'implantació de l'encobreix electrònica, i els projectes de modernització tecnològica destinats a millorar significativament el servei al mutualista i la imatge de la Mutualitat.

“En anys de cert abatiment, ha estat difícil mantenir alta la moral. Hem volgut recuperar l'autoestima de l'organisme i la grandesa de la nostra família. I és el moment d'il·lusionar-se de nou”, va concloure el director general.

Tots elsassistents

paniramica general

panoramica general

Primer plando del Director i elshomenatjats

Fri, 28 Sep 2018 11:55:17 +0000 josejavier.uriz 2840 at http://www.muface.es
S'àmplia el col·lectiu de personis que podran tenir accés als ajudes assistencials http://www.muface.es/node/2836?lang=ca

La Direcció general de MUFACE ha resolt incrementar el nivell màxim d'ingressos per persona per facilitar l'accés a aquestes ajudes:

taula de nous límits econòmics

Fri, 28 Sep 2018 10:48:15 +0000 josejavier.uriz 2836 at http://www.muface.es
Convocatòria del Premi de Pintura BBVA 2018 http://www.muface.es/node/2826?lang=ca

S'ha convocat el “Premi de Pintura BBVA-2018, per a mutualistes i empleats de MUFACE”

Portada premio pintura BBVA 2018

D'acord amb els basis del concurs, podran concórrer tots els mutualistes de MUFACE, independentment que és trobin en actiu o jubilats, així com el personal que presti els seus serveis en la Mutualitat.

El concurs està dotat amb una quantitat total de 14.000 euros i estarà destinat a premiar l'adquisició dels tres obris, d'entre els seleccionades i designades pel Jurat nomenat a aquest efecte. Els premis, per rigorós ordre de preferència, tindran la següent dotació econòmica: 6.000 euros el primer premi; 4.500 euros el segon i 3.500 euros el tercer.

La convocatòria del certamen és conseqüència del conveni de col·laboració subscrit, el 4 de setembre, amb el BBVA per al desenvolupament del concurs de pintura per als mutualistes i empleats de la Mutualitat, sota la denominació “Premi de pintura BBVA-2018”.

Termini i lloc de lliurament dels obris:

Els obris podran ser lliurades, personalment o mitjançant agència de transport, entre el 17 de setembre i el 19 d'octubre de 2018, tots dos inclosos, de dilluns a divendres, en horari de 9 a 14 hores en: MUFACE, Passeig de Juan XXIII, nº26. 28040- Madrid.

Bases

Tríptic

Cartell

 

Wed, 12 Sep 2018 13:26:01 +0000 ivan.ledesma 2826 at http://www.muface.es
Convocatòria del Premi de Pintura BBVA 2018 http://www.muface.es/node/2829?lang=ca

S'ha convocat el “Premi de Pintura BBVA-2018, per a mutualistes i empleats de MUFACE”

Portada premio pintura BBVA 2018

D'acord amb els basis del concurs, podran concórrer tots els mutualistes de MUFACE, independentment que és trobin en actiu o jubilats, així com el personal que presti els seus serveis en la Mutualitat.

El concurs està dotat amb una quantitat total de 14.000 euros i estarà destinat a premiar l'adquisició dels tres obris, d'entre els seleccionades i designades pel Jurat nomenat a aquest efecte. Els premis, per rigorós ordre de preferència, tindran la següent dotació econòmica: 6.000 euros el primer premi; 4.500 euros el segon i 3.500 euros el tercer.

La convocatòria del certamen és conseqüència del conveni de col·laboració subscrit, el 4 de setembre, amb el BBVA per al desenvolupament del concurs de pintura per als mutualistes i empleats de la Mutualitat, sota la denominació “Premi de pintura BBVA-2018”.

Termini i lloc de lliurament dels obris:

Els obris podran ser lliurades, personalment o mitjançant agència de transport, entre el 17 de setembre i el 19 d'octubre de 2018, tots dos inclosos, de dilluns a divendres, en horari de 9 a 14 hores en: MUFACE, Passeig de Juan XXIII, nº26. 28040- Madrid.

Bases

Tríptic

Cartell

 

Wed, 12 Sep 2018 13:26:01 +0000 ivan.ledesma 2829 at http://www.muface.es
Ja és pot sol·licitar per internet el subsidi de jubilació http://www.muface.es/node/2808?lang=ca

Els mutualistes que accedeixin a la jubilació forçosa per edat o per incapacitat permanent per al servei, ja no hauran de desplaçar-es personalment als oficines de MUFACE per sol·licitar el subsidi corresponent. A partir d'llaura, podran realitzar aquesta sol·licitud a través de la seu electrònica de la Mutualitat, https://sede.muface.gob.es/ utilitzant els procediments d'identificació prevists per a la tramitació electrònica.

Aquesta mesura, que s'emmarca dins de l'objectiu d'eliminació de traves i agilitació de procediments previst en la Llei de Procediment Administratiu, suposa un notable avanç en termes de gestió i econòmics. Incorpora, a més, la notificació electrònica de la seva resolució i afecta a un gran nom de personis, ja que aquest subsidi va aconseguir en 2017 la xifra de 5.917 beneficiaris.

A més d'oferir un canal addicional de servei per al mutualista, permet major comoditat i rapidesa en la tramitació del subsidi, al mateix temps que comporta un estalvi anual d'al voltant de mig milió d'euros, segons els barems estipulats en el Pla de Simplificació Administrativa de 2015. També suposa la continuació del procés d'ampliació dels serveis de la seu electrònica de MUFACE, en la qual està previst integrar tots els procediments de prestacions que fins llaura és procuraven per altres mitjans.

No obstant això, aquells mutualistes que prefereixin sol·licitar els diferents subsidis pels canals habituals, podran seguir fent-ho obtenint els impresos de la pàgina web de la Mutualitat (“Descarrega d'impresos”).

El desenvolupament de la sol·licitud telemàtica del subsidi de jubilació, que han dut a terme els departaments de Prestacions Socials i  d'Informàtica de MUFACE, és una dels 25 mesuris establertes en el Pla d'Impuls de la mutualitat.

PER SOL·LICITAR SUBSIDI DE JUBILACION:

https://sede.muface.gob.es/

Wed, 05 Sep 2018 07:39:22 +0000 clara.macias 2808 at http://www.muface.es
Convocat el "Premi BBVA 2018 de pintura" per a mutualistes i empleats de MUFACE http://www.muface.es/node/2815?lang=ca

Premi de Pintura 2018Antonio Sánchez, director general de la Mutualitat General de Funcionaris Civils de l'Estat, i Cristina López-Brea Sica, directora de Relació de Col·lectius i Sinergies, en representació de el  BBVA, han signat a la seu de la Mutualitat el conveni de col·laboració que donarà cobertura a la celebració de el “Premi de Pintura BBVA 2018 per a mutualistes i empleats de MUFACE”. Aquesta és la decimoprimera edició d'un premi en suport de l'art i la creativitat que gaudeix d'enorme arrelament entre el col·lectiu.

El certamen és desenvoluparà al llarg de l'últim quadrimestre de 2018 i està dotat amb 14.000 euros en premis. En el mateix podran participar els mutualistes, tant en actiu com a jubilats, així com el personal que presta els seus serveis en aquest organisme, de conformitat amb els basis del concurs que és publiquessin a la pàgina web i en l'edició de tardor de la revista MUFACE.

El Jurat encarregat d'avaluar els obris presentades estarà presidit pel director general de la Mutualitat i compost per experts de reconegut prestigi seleccionats per la comissió de seguiment dels premis nomenada conjuntament pel BBVA i MUFACE. Actuarà com a secretària del mateix la secretària general de la Mutualitat, Myriam Pallarés.

Premi de Pintura 2018

 

 

 

Tue, 04 Sep 2018 15:00:00 +0000 clara.macias 2815 at http://www.muface.es
Publicades en el BOE els ajudes assistencials 2018 http://www.muface.es/node/2802?lang=ca

El Butlletí Oficial de l'Estat de 31 de juliol publica la Resolució de 27 de juliol de 2018, de la Mutualitat General de Funcionaris Civils de l'Estat (MUFACE) per la qual és convoquin ajudes assistencials per a l'any 2018.

Al següent enllaç és pot consultar tota la informació relativa a aquestes ajudes:

Ajudes assistencials

Tue, 31 Jul 2018 07:26:48 +0000 ana.sesma 2802 at http://www.muface.es