Vostè està en:Inici > Totes les novetats > Entrega de premios del certamen de pintura ISFAS 2017 > Lliurament de premis del certamen de pintura ISFAS 2017

Lliurament de premis del certamen de pintura ISFAS 2017

Versión para impresiónPDF version

El Sotssecretari de Defensa, Excm. Sr. D. Arturo Romaní Sancho, ha presidit el lliurament de premis de l'IX Certamen de Pintura ISFAS, el dia 8 de juny de 2017, en la Residència Militar Alcázar. L'objecte del certamen ha consistit a promoure la participació del col·lectiu de el Mutualisme (ISFAS, MUFACE i MUGEJU) en activitats artístiques.

Lliurament de premis del certamen de pintura ISFAS 2017

L'Acte de concessió de premis va comptar amb la presència d'autoritats militars i civils, entre els quals es trobaven el Director General de MUFACE i el Gerent de MUGEJU, així com representants del món de les belles arts i de l'entitat patrocinadora BBVA.

Aquest any el concurs ha aconseguit la seva novena edició i en ell han participat 123 pintors. El jurat compost per la Secretària General de l'ISFAS, acreditats pintors, representants de el BBVA i dels tres Exèrcits i de la Guàrdia Civil, va tenir la difícil labor, donat l'alt nivell artístic de les obres presentades, de seleccionar 34 obres per a exposició, de les quals 20 (14 presentades per afiliats d'ISFAS, 5 pels de MUFACE, 1 de MUGEJU) van ser premiades amb la seva adquisició. L'exposició va poder visitar-se en els salons de la Residència Militar ”Alcàsser” fins al dia 14 de juny.

La Secretària General de l'ISFAS va pronunciar unes paraules d'agraïment a tots els participants, fent esment especial als premiats i seleccionats; finalitzant l'Acte el Sotssecretari de Defensa, que va agrair expressament a l'Entitat col·laboradora BBVA la seva generosa aportació econòmica, va animar als participants en aquesta edició perquè segueixin contribuint i col·laborant en futurs Certàmens.

Boira   
Bosc del vermell al groc

 

Canalejas

 Diversus nº 44