Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
Vostè està en: Inici > Totes els novetats > ADESLAS, ASISA, DKV i IGUALATORIO METGE-QUIRÚRGIC DE CANTÀBRIA subscriuen el Concert d'Assistència Sanitària per 2014 > ADESLAS, ASISA, DKV i IGUALATORIO METGE-QUIRÚRGIC DE CANTÀBRIA subscriuen el Concert d'Assistència Sanitària per 2014

ADESLAS, ASISA, DKV i IGUALATORIO METGE-QUIRÚRGIC DE CANTÀBRIA subscriuen el Concert d'Assistència Sanitària per 2014

Versió per a impressióPDF version

ADESLAS, ASISA, DKV, i IGUALATORIO METGE-QUIRÚRGIC DE CANTÀBRIA han subscrit concerts amb aquesta Mutualitat per a l'assegurament de l'accés a la prestació d'assistència sanitària en territori nacional als mutualistes i altres beneficiaris de la mateixa que optin per rebre-l'a través d'entitats de segur, durant l'any 2014.

Dins del període de canvi ordinari (durant el mes de gener de 2014) els mutualistes podran sol·licitar, si escau, el canvi d'entitat a través dels canals habituals (Seu electrònica i els oficines dels Serveis Provincials i Oficines delegades).

Per facilitar el procés d'elecció d'entitat mèdica, si vostè estigués adscrit actualment a SANITAS, s'ha habilitat l'aplicació “CANVIO OBLIGATORI D'ENTITAT” en la següent URL: https://oval.muface.es/entidad/, a través de la qual és podrà realitzar directament, dins del període de canvi ordinari, el canvi a una altra entitat mèdica dels signants del concert, introduint el seu nomeni d'afiliació i el codi que es li ha facilitat en la carta que ha d'haver rebut al seu domicili dies enrere. Si no l'hagués rebut, posi's en contacti amb el seu Servei Provincial/ Oficina Delegada. Recordi que el canvi serà efectiu a partir de l'1 de febrer de 2014 i per tant haurà de fer ús dels mitjans de SANITAS fins al 31 de gener de 2014.