Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
Vostè està en: Inici > Totes els novetats > Concert 2014 amb Entitats de Segur d'Assistència Sanitària. > Concert 2014 amb Entitats de Segur d'Assistència Sanitària.

Concert 2014 amb Entitats de Segur d'Assistència Sanitària.

Versió per a impressióPDF version

El passat dia 14 de novembre va finalitzar el termini per a la presentació de sol·licituds per Entitats de Segur per subscriure Concert amb aquesta Mutualitat per a l'assegurament de l'accés a la prestació d'assistència sanitària en territori nacional als mutualistes i altres beneficiaris de la mateixa que optin per rebre-l'a través d'entitats de segur, durant l'any 2014.

S'informa que els Entitats ASISA, DKV, SECURCAIXA-ADESLAS i IGUALATORIO METGE-QUIRÚRGIC DE CANTÀBRIA s'han presentat a la convocatòria, de manera que al moment actual el procediment de contractació està en fase d'examen i valoració dels proposicions. No obstant això, dels Entitats signatàries del vigent Concert, SANITAS no ha concorregut a aquesta nova licitació, per la qual cosa el col·lectiu adscrit a la mateixa  haurà de procedir necessàriament a triar nova Entitat mèdica durant el mes de gener de 2014. Una vegada conclogui el procediment de contractació, és dirigirà una carta personalitzada al col·lectiu afectat amb la informació necessària per facilitar el procés d'elecció d'entitat mèdica i els diferents vies habilitades per MUFACE para això.

En datis properes s'anirà actualitzant la informació publicada en aquesta secció del portal d'Internet de MUFACE.