Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
Vostè està en: Inici > Totes els novetats > Premi de Pintura BBVA 2013. Difusió de resultats i lliurament de premis > Premi de Pintura BBVA 2013. Difusió de resultats i lliurament de premis

Premi de Pintura BBVA 2013. Difusió de resultats i lliurament de premis

Versió per a impressióPDF version

Amb data 14 d'octubre de 2013, és va reunir el Jurat del Premi de Pintura BBVA-2013, per a Mutualistes i empleats de MUFACE.

Examinades els obris presentades, és va efectuar una primera selecció amb els 23 obris relacionades en l'annex I de la Fallada que quedessin exposades, fins al dia 31 d'octubre de 2013, a la seu de la Direcció general de MUFACE, situada en la segona planta de l'edifici situat en el número 26 del Passeig de Juan XXIII, Madrid. Els horaris de l'exposició seran: de 10:00 a 14:00 hores, de dilluns a divendres, i de 16:00 a 18:00 hores, de dilluns a dijous.

Els obris no seleccionades podran ser retirades en el mateix lloc en què és van lliurar (edifici B de la seu de la Direcció general de MUFACE) durant el proper mes de novembre, de dilluns a divendres –en dies no festius-, en horari de 9 a 14 hores.

D'entre els obris seleccionades, el Jurado va procedir a triar els premiades, verificandose amb l'obertura dels pliques que complien els requisits establerts als basis del concurs per participar en el mateix.

Els obris premiades són els següents: 

Tercer Premi.
TÍTOL: Moncayo en llum
Autor: Antonio CÀCERES PANIAGUA

Segundo Premio.
TÍTOL: Cristalls en la boca
Autor: Eutiquio ESTIRAT GRAELLA

Primer Premi.
TÍTOL: Abstracte 8-12
Autor: Javier MORENO ANTONINO

El lliurament de premis tindrà lloc el dijous 28 de novembre, als 12:30 hores, a la seu de la Direcció general de MUFACE, a Madrid, anteriorment indicada.

Als participants els obris dels quals han estat seleccionades, però no premiades, es'ls farà lliurament d'un diploma acreditatiu de la seva participació en el concurs. Podent retirar els seves obris al llarg del mes de desembre, de dilluns a divendres –en dies no festius-, en horari de 9 a 14 hores.

Per la seva banda, els obris premiades quedessin en propietat de l'entitat BBVA.