Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
Vostè està en: Inici > Totes les novetats > D. Antonio Sánchez Díaz nomenat nou Director General de MUFACE

D. Antonio Sánchez Díaz nomenat nou Director General de MUFACE

En el BOE del 24 de desembre de 2016 s'ha publicat el  Reial decret 710/2016, de 23 de desembre, pel qual es nomena Director General de la Mutualitat General de Funcionaris Civils de l'Estat a don Antonio Sánchez Díaz.

Nascut el 25 de novembre de 1976, és llicenciat en Dret per la Universitat Pontifícia Cometes i llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia per la UNED. Pertany al Cos Superior d'Administradors Civils de l'Estat.

Després d'ocupar diferents llocs en la Direcció general de Funció Pública, va ser Sotsdirector General adjunt a l'Escola de Selecció i Formació de l'INAP i assessor del Gabinet del Sotssecretari de Sanitat i Consum i del Secretari d'Estat de Cooperació Territorial. Ha estat Sotsdirector General de Coordinació de l'Administració Perifèrica, Sotsdirector General de Patrimoni de l'Administració Perifèrica i Sotsdirector General de Planificació i Gestió Econòmica en la Secretaria General d'Immigració i Emigració. Des de desembre de 2014 era Director General de Coordinació de l'Administració Perifèrica de l'Estat.