Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
Vostè està en: Inici > Muface > Preguntis Freqüents > Cotització (FAQ) > Cotització (FAQ)

Cotització (FAQ)

Versió per a impressióPDF version

 Si tinc jornada reduïda la quota de MUFACE també és redueix?

, és redueix en la mateixa proporció que els retribucions, amb la mateixa data d'efectes de la reducció d'aquestes però només si la reducció de jornada ha estat autoritzada per temps que previsiblement no vagi a ser inferior a l'any. Article 25.4.a) del Reglament.

Quan un mutualista està en excedència per guareix de fill menor de 3 anys o per guareix de familiars com abona la quota de MUFACE?

Els funcionaris que és troben en la situació d'excedència per atendre a capellà de fills o familiars, no han de cotitzar a MUFACE durant aquest període. Article 23 del Reglament.

 Vaig a demanar una llicència per assumptes propis i no sé si haig de seguir abonant la quota de MUFACE i com.

Durant el temps en què és gaudeix d'una llicència per assumptes propis, queda suspesa l'obligació de cotitzar. No obstant això, al moment en què finalitzi la llicència i comenci a cobrar els seves retribucions, li descomptaran mensualment en nòmina una quota corrent i una altra endarrerida, fins al total de l'extinció del dèbit. Consulti amb l'Habilitat de l'Organisme on està destinat.

Tornar