Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
Vostè està en: Inici > Prestacions > Farmacèutica > Dispensació amb recepta en oficina de farmàcia > Dispensació amb encobreix en oficina de farmàcia

Dispensació amb encobreix en oficina de farmàcia

Versió per a impressióPDF version
Tipus de Prestació: 
Farmacèutica
De què és tracta?: 

Comprèn la dispensació en oficines de farmàcia d'aquells medicaments, productes sanitaris i dietètics que és financin pel Sistema Nacional de Salut (SNS) i que hagin estat prescrits per facultatius de l'Entitat en els talonaris d'encobreixis de Muface prèviament sol·licitats i assignats al mutualista.

Per poder dispensar determinats medicaments i productes, la normativa farmacèutica exigeix el visat dels corresponents encobreixis, acte que és realitza en el Servei Provincial i per a l'autorització del qual és precisa aportar un informe emplenat pel metge especialista en el formulari corresponent. Aquest informi te validesa pel període indicat en el mateix, havent d'actualitzar-es com a mínim cada any per renovar l'autorització del visat.

Quantia: 

La prestació comporta la participació de l'usuari en el pagament del producte dispensat per l'oficina de farmàcia, d'acord amb el següent règim d'aportacions :

  • L'aportació normal a satisfer serà del 30% del preu de bena al públic del producte dispensat.
  • En productes d'aportació reduïda la participació serà del 10% amb un màxim de 4,24 euros per envàs.
  • En el cas de productes dietètics i tiris reactivis de glucèmia, la dispensació està exempta d'aportació.

 

Beneficiari: 

Els mutualistes en alta o situació assimilada i els seus beneficiaris, indistintament d'estar adscrit a una entitat mèdica pública o privada.

Termini de Presentació: 

Amb caràcter general, els encobreixis tindran un termini de validesa de 10 dies naturals, explicats a partir de la data de la prescripció  o si escau de la data de visat, excepte en el supòsit dels encobreixis d'extractis hiposensibilizantes preparats individualment en els quals pels seus especials característiques, aquest termini s'àmplia a 90 dies.

Normativa: 


 La prestació Farmacèutica dels Mutualistes