Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
Vostè està en: Inici > Prestacions > Assistència Sanitària Nacional > Atenció especialitzada > Atenció especialitzada

Atenció especialitzada

Versió per a impressióPDF version
Tipus de Prestació: 
Assistència Sanitària concertada en territori nacional
De què és tracta?: 

L'atenció especialitzada inclou els activitats assistencials, diagnòstiques, terapèutiques i de rehabilitació i guareixis, així com aquelles de prevenció la naturalesa de la qual fa necessària la intervenció de metges especialistes.

L'Atenció Especialitzada comprèn:

  • Assistència especialitzada en consultis.
  • Assistència especialitzada en hospital de dia mèdic o quirúrgic.
  • Hospitalització en règim d'internament.
  • Hospitalització domiciliària.
  • Procediments diagnòstics i terapèutics.

Per accedir a l'assistència especialitzada en consulta, el mutualista podrà acudir directament a qualsevol facultatiu especialista que figuri al Catàleg de Proveïdors a la qual estigui adscrit, havent de presentar al moment de l'assistència la Targeta Sanitària de l'Entitat.

Per rebre assistència especialitzada en règim d'hospitalització, a més de la indicació pel metge especialista concertat, és necessària l'autorització prèvia de l'Entitat.

El mutualista pot consultar en Prestacions que precisin autorització els procediments diagnòstics i els tractaments mèdics i quirúrgics que requereixen autorització prèvia per part de l'Entitat.