Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
Vostè està en: Inici > Per estar informat llegeix la revista MUFACE. SUBSCRIU-T'AQUÍ

Per estar informat llegeix la revista MUFACE. SUBSCRIU-T'AQUÍ

Gestioni les seves subscripcions a butlletins

Dono el meu consentiment perquè l'adreça de correu electrònic que facilito a la Mutualitat General de Funcionaris Civils de l'Estat pugui ser utilitzada per la Secretaria General per a la subscripció als butlletins que a continuació s'indiquen i poder rebre per aquesta via aviso de la seva publicació juntament amb enllaç als seus continguts.

Abans de procedir a donar el seu consentiment, ha de llegir la informació en matèria de protecció de dades que es presenta a continuació:

  • Responsable de Tractament: el titular de la Secretaria General de MUFACE.
  • Finalitats del tractament: gestionar l'alta i baixa en la subscripció als butlletins “Informació d'Interès General” i “Revista de Muface”; així com la recepció dels butlletins als quals se subscriu.
  • Legitimació: consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: no està prevista la cessió de les dades.
  • Drets: Pot exercir els drets d'accés, rectificació, supressió de dades, així com la resta de drets en matèria de protecció de dades davant el responsable del tractament: el titular de la Secretaria General de la Mutualitat.
  • Pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de la Mutualitat en la següent adreça de correu electrònic: Dpdmuface@muface.es
Image CAPTCHA