Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
Vostè està en: Inici > Totes els novetats > DKV incorpora més de 3.000 nous metges a la seva oferta per a mutualistes > DKV incorpora més de 3.000 nous metges a la seva oferta per a mutualistes

DKV incorpora més de 3.000 nous metges a la seva oferta per a mutualistes

Versió per a impressióPDF version

DKV ha incorporat 3.035 metges nous al quadre mèdic per a mutualistes amb l'objectiu de reforçar la seva oferta de cara al proper mes de juny. La millora del quadre s'ha produït sobretot en els especialitats de Medicina General (244), Pediatria (167) i Ginecologia (366).

Quant als províncies més reforçades destaquin Barcelona (1.582 metges addicionals) i València (477), encara que l'increment, en termes percentuals, és també molt significatiu en un bon nom de províncies, entre dobles eles Toledo, Cadis, Màlaga, la Corunya i Càceres.

El concert en vigor ofereix a mutualistes i beneficiaris l'opció de canviar de companyia asseguradora en el mes de juny, a més de l'habitual canvi ordinari que va tenir lloc en el mes de gener.

DKV és una dels companyies vinculada a MUFACE donis dels inicis de la Mutualitat, està implantada en tot el territori nacional amb una àmplia xarxa d'oficines d'assegurances de salut i consultoris, on treballen gairebé 2.000 empleats que donin servei a prop de 2 milions de clients.

Llistat complet per localitats