Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
Vostè està en: Inici > Totes els novetats > Sessió formativa amb els funcionaris en pràctiques de l'ETGOA. > Sessió formativa amb els funcionaris en pràctiques de l'ETGOA.

Sessió formativa amb els funcionaris en pràctiques de l'ETGOA.

Versió per a impressióPDF version

Els funcionaris en pràctiques de l'Escala Tècnica de Gestió d'Organismes Autònoms han assistit en la jornada d'avui, en el marc del curs selectiu del procés d'ingrés, a una sessió formativa sobre el Mutualisme Administratiu.

Al llarg de la sessió, oberta pel Director General de la Mutualitat, D. Antonio Sánchez Díaz, és van abordar qüestions relatives als competències de la Secretària General dels organismes autònoms, a l'extensió i contingut de l'assistència sanitària prestada a través MUFACE i sobre l'exercici del dret d'opció establert en la disposició final sisena de la Llei de Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2017 per als funcionaris civils de l'Estat que ingressin pel sistema de promoció interna en escalis d'organismes autònoms, els continguts dels quals van ser  exposats, respectivament, per Dª Myriam Pallarés Cortón, Secretària General de MUFACE, Dª Patrícia Ordre Cinquè, Directora del Departament de Prestacions Sanitàries, i José Javier Úriz Álvarez, vocal assessor de la Direcció general.

La sessió va explicar, així mateix, amb la col·laboració de D. Juan David Sánchez Castro, vocal de la junta directiva de l'Associació Professional de l'Escala Tècnica de Gestió d'OO.AA, destinat com a Conseller Tècnic en la Secretària General de MUFACE.

Sessió formativa amb els funcionaris en pràctiques del 'ETGOA