Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
Vostè està en: Inici > MUFACE Mòbil > MUFACE Mòbil

MUFACE Mòbil

Versió per a impressióPDF version

Bienvenid@ a MUFACE Mòbil

 

MUFACE movil

 

La Mutualitat General de Funcionaris Civils de l'Estat (MUFACE), posa a la disposició dels seus mutualistes una nova versió de “Muface Mòbil”, l'aplicació gratuïta (app) per a usuaris de dispositius mòbils.

 

L'aplicació està disponible per als telèfons intel·ligents i tabletas amb sistemes operatius Android i Apple-iOS a través dels seves respectives tendes electròniques: Google Play i App Store. Aquesta iniciativa és troba dins dels accions encaminades a prestar “nous ”serveis de qualitat als seus mutualistes, utilitzant per a això els últimes innovacions en el camp dels Tecnologies de la Informació i els Comunicacions.

 

L'únic requisit per usar l'aplicació és que el mutualista estigui prèviament registrat.

 

 

A través de la mateixa, qualsevol usuari podrà disposar de totes els dades de Serveis Provincials i Oficines Delegades de Muface, localitzats geogràficament. Així com contactar amb Muface enviant un formulari amb qualsevol dubte o consulta.

Detall d'algunes pantalles:

MUFACE mòbil   MUFACE mòbil

MUFACE mòbil   MUFACE mòbil 

Dins d'un àrea restringida per a mutualistes, és podran sol·licitar talonaris d'encobreixistargeta sanitària europea (TSE), així com visualitzar el document d'afiliació.

MUFACE mòbil   MUFACE mòbil

 

MUFACE mòbil