Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
Vostè està en: Inici > Totes els novetats > Reunió ordinària de la Comissió Central de Farmàcia > Va reunir ordinària de la Comissió Central de Farmàcia

Va reunir ordinària de la Comissió Central de Farmàcia

Versió per a impressióPDF version

Amb data 27 de juny de 2017, s'ha celebrat a la seu de la Mutualitat la va reunir semestral de la Comissió Central de Farmàcia, òrgan encarregat de vetllar pel compliment i aplicació del Concert entre MUFACE i el Consell General de Col·legis Oficials de Farmacèutics de 18 de desembre de 2014, per a l'execució de la prestació farmacèutica a través d'oficines de farmàcia.

Ha presidit la va reunir el Director General de la Mutualitat, don Antonio Sánchez, actuant com a Secretari don Javier Arias, responsable de l'Àrea de Farmàcia; han assistit donya Patrícia Ordre, Directora del Departament de Prestacions Sanitàries, i don Alberto Marchamalo i don Ricardo Blanco-Rodríguez, Cap de la Unitat Informàtica i Cap d'àrea de Sistemes de la Informació de prestacions sanitàries, respectivament.

Pel Consell General de Col·legis Oficials de Farmacèutics, ha assistit el seu President, don Jesús Aguilar; el seu Vicepresident i President del Col·legi Oficial de Madrid, don Luis J. González; la seva Directora tècnica, donya Carmen Recio, i la responsable d'estudis econòmics,  donya Carmen Ortega, i d'assessoria jurídica, donya María Victoria Fernández; així com els Presidents dels Col·legis de Badajoz i Zaragoza, don Cecilio Benegas  i don Ramón Jordán.

La va reunir  ha certificat l'estrenyiment dels llaços entre ambdues institucions, amb avanços significatius en la col·laboració per afavorir la implantació del projecte d'encobreix electrònica de MUFACE a través de la connexió al node farmacèutic NODOFARMA.

S'han abordat, així mateix, assumptes de facturació i gestió ordinària del concert, elevats per els Comissions Provincials, amb un excel·lent enteniment entre els parts.

D'acord amb la memòria 2016 de la Mutualitat, aquesta gestió va superar en l'últim any els 24,5 milions d'encobreixis, amb un import abonat als oficines de farmàcia de 280 milions d'euros.   

 

Va reunir ordinària de la Comissió Central de Farmàcia

Va reunir ordinària de la Comissió Central de Farmàcia