Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
Vostè està en: Inici > Totes les novetats > Reunió de MUFACE amb el sector per abordar el desenvolupament de la recepta electrònica privada

Reunió de MUFACE amb el sector per abordar el desenvolupament de la recepta electrònica privada

Versió per a impressióEnviar per emailPDF version

En el matí d'avui ha tingut lloc a la seu del Consell General de Col·legis Oficials de Farmacèutics, una reunió de treball amb l'objectiu d'abordar el desenvolupament i implantació de la recepta mèdica electrònica privada a Espanya.

A aquesta reunió han assistit el president del Consell General de Col·legis Oficials de Farmacèutics, Jesús Aguilar, el secretari general del Consell General de Col·legis Oficials de Metges, Juan Manuel Garrot; el president de l'Institut per al Desenvolupament i Integració de la Sanitat (IDIS), Luis Mayero; la gerent de l'Institut Social de Forces Armades (ISFAS) Soledad Álvarez de Miranda; el gerent de la Mutualitat General Judicial (MUGEJU) Gustavo Blanco; així com el director general de la Mutualitat General de Funcionaris Civils de l'Estat (MUFACE), Antonio Sánchez.

L'objectiu de la reunió ha estat plantejar els requeriments necessaris per al desenvolupament i implantació de la recepta electrònica privada, de manera que qualsevol prescripció electrònica realitzada en l'àmbit privat pugui ser dispensada en qualsevol farmàcia d'Espanya. S'ha acordat la constitució d'un grup tècnic de treball.

Reunió de MUFACE amb el sector per abordar el desenvolupament de la recepta electrònica privada