Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
Vostè està en: Inici > Totes els novetats > Reunió de directors provincials de la Mutualitat 14-3-2017 > Va reunir de directors provincials de la Mutualitat 14-3-2017

Va reunir de directors provincials de la Mutualitat 14-3-2017

Versió per a impressióPDF version

La Secretària d'Estat de Funció Pública presenta al nou equip de la Mutualitat i expressa el seu suport al nou pla de l'organització.

MUFACE posa en valor el treball assistencial que és presta en els Adreces Provincials i a posta per un projecte participatiu.

Va reunir de directors provincials de la Mutualitat 14-3-2017

El 14 de març la Secretària d'Estat de Funció Pública, Elena Collado, ha presidit la va reunir de directors provincials de la Mutualitat. Convocada pel director general de la Mutualitat, Antonio Sánchez, també ha comptat amb la participació de l'equip directiu de serveis centrals i del propi gabinet de la Secretària d'Estat. 

La va reunir perseguia el doble objectiu de presentar al nou equip de la Mutualitat i promoure la participació en l'elaboració del Pla d'impuls de la Mutualitat.

En la seva intervenció, Elena Collado ha destacat la ferma a posta institucional pel model de MUFACE com a referent d'atenció sanitària de qualitat i de servei de tracte humà, i ha expressat el suport incondicional de la Secretària d'Estat de Funció Pública a l'organisme en la seva nova marxa. A més, ha mostrat el seu reconeixement i proximitat al personal que desenvolupa els seves funcions en els adreces provincials, insistint en la importància de la participació de tots a la planificació de l'activitat que s'està duent a terme.

Per la seva banda, el director general, Antonio Sánchez, ha presentat els línies generals del Pla d'Impuls de la Mutualitat, que ordenarà els seves actuacions i prioritats durant els propers anys, entorn de dues objectius estratègics, la millora del servei prestat als mutualistes i la millora de la gestió interna de la Mutualitat. Ha destacat el protagonisme dels adreces provincials en la seva elaboració i la seva finalitat de revitalitzar i projectar cap al futur la vocació de servei assistencial que està a la base de l'entitat.

La va reunir és va desenvolupar amb un enfocament participatiu, comptant amb els ponències avançades per sis equips que havien treballat activament durant els setmanes prèvies. Els conclusions d'aquests grups de treball van ser presentades per Ángel Colmeiro (Astúries), José Manuel Escobar (Burgos), María Dolores Ereña (Àlaba), María Concepción Aparicio (Palència), María Meravelles Blanes (Múrcia) i Covadonga Rico (València). Els resultats del debat desenvolupat en el marc de la jornada s'han bolcat sobre el document de Pla d'Impuls en el qual en aquests moments és treballa.