Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
Vostè està en: Inici > Totes les novetats > Reunió de directors provincials de la Mutualitat 14-3-2017

Reunió de directors provincials de la Mutualitat 14-3-2017

Versió per a impressióPDF version

La Secretària d'Estat de Funció Pública presenta al nou equip de la Mutualitat i expressa el seu suport al nou pla de l'organització.

MUFACE posa en valor el treball assistencial que es presta en les Adreces Provincials i aposta per un projecte participatiu.

Reunió de directors provincials de la Mutualitat 14-3-2017

El 14 de març la Secretària d'Estat de Funció Pública, Elena Collado, ha presidit la reunió de directors provincials de la Mutualitat. Convocada pel director general de la Mutualitat, Antonio Sánchez, també ha comptat amb la participació de l'equip directiu de serveis centrals i del propi gabinet de la Secretaria d'Estat. 

La reunió perseguia el doble objectiu de presentar al nou equip de la Mutualitat i promoure la participació en l'elaboració del Pla d'impuls de la Mutualitat.

En la seva intervenció, Elena Collado ha destacat la ferma aposta institucional pel model de MUFACE com a referent d'atenció sanitària de qualitat i de servei de tracte humà, i ha expressat el suport incondicional de la Secretaria d'Estat de Funció Pública a l'organisme en la seva nova marxa. A més, ha mostrat el seu reconeixement i proximitat al personal que desenvolupa les seves funcions en les adreces provincials, insistint en la importància de la participació de tots a la planificació de l'activitat que s'està duent a terme.

Per la seva banda, el director general, Antonio Sánchez, ha presentat les línies generals del Pla d'Impuls de la Mutualitat, que ordenarà les seves actuacions i prioritats durant els propers anys, entorn de dos objectius estratègics, la millora del servei prestat als mutualistes i la millora de la gestió interna de la Mutualitat. Ha destacat el protagonisme de les adreces provincials en la seva elaboració i la seva finalitat de revitalitzar i projectar cap al futur la vocació de servei assistencial que està a la base de l'entitat.

La reunió es va desenvolupar amb un enfocament participatiu, comptant amb les ponències avançades per sis equips que havien treballat activament durant les setmanes prèvies. Les conclusions d'aquests grups de treball van ser presentades per Ángel Colmeiro (Astúries), José Manuel Escobar (Burgos), María Dolores Ereña (Àlaba), María Concepción Aparicio (Palència), María Meravelles Blanes (Múrcia) i Covadonga Rico (València). Els resultats del debat desenvolupat en el marc de la jornada s'han bolcat sobre el document de Pla d'Impuls en el qual en aquests moments es treballa.