Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
Vostè està en: Inici > Totes els novetats > Engegada del projecte de recepta electrònica de MUFACE > Engegada del projecte d'encobreix electrònica de MUFACE

Engegada del projecte d'encobreix electrònica de MUFACE

Versió per a impressióPDF version

Dins del conjunt d'accions que componen el projecte global d'encobreix electrònica de MUFACE, el passat 5 de maig és va produir l'engegada del projecte pilot en 3 municipis d'Extremadura (Còria, Olivenza i Torrejoncillo), per al col·lectiu de mutualistes que reben la seva assistència sanitària a través del Servei Extremeny de Salut –SES – i que en els citades localitats comprèn a una mica més de 160 personis. L'engegada d'aquesta iniciativa pilot és fruit de la col·laboració iniciada, d'un costat, entre MUFACE i la Conselleria de Salut i Política Social del Govern d'Extremadura i, d'un altre, amb el Consell de General de Col·legis Oficials de Farmàcia, que han mostrat el seu total suport al citat projecte.

Transcorregudes amb prou feines tres setmanes donis de l'engegada del pilot, s'ha superat la barrera dels 100 encobreixis prescrites i dispensades, sent la nota més destacable l'absència d'incidències, i el bon acolliment del projecte entre aquells mutualistes i professionals que ja ho gaudeixen.

En fases posteriors, en els quals ja s'està treballant, el projecte pilot comprendrà a  tots els mutualistes dels citades localitats, amb independència que rebin la seva assistència sanitària a través del SES o d'alguna dels Entitats de Segur Metge signataris del Concert d'assistència sanitària amb MUFACE.

Així mateix, i en vista dels bons resultats obtinguts, és produirà en breu termini l'extensió d'aquesta iniciativa pilot a tots els mutualistes extremenys que reben l'assistència sanitària a través del SES, això és un col·lectiu de més d'una mica més de 6.100 personis, que representin el 13.5 % del col·lectiu total en aquesta Comunitat Autònoma.