Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
Vostè està en: Inici > Totes els novetats > Publicació del Conveni de Col·laboració subscrit entre MUFACE i el Consell General de Col·legis de Podólogos > Publicació del Conveni de Col·laboració subscrit entre MUFACE i el Consell General de Col·legis de Podólogos

Publicació del Conveni de Col·laboració subscrit entre MUFACE i el Consell General de Col·legis de Podólogos

Versió per a impressióPDF version

El BOE del dia d'avui publica el conveni de col·laboració subscrit el 16 d'octubre entre ambdues institucions per facilitar l'accés als serveis de podologia als mutualistes i beneficiaris de la Mutualitat.

El conveni estableix un preu màxim taxat, inferior a l'habitual, per als serveis de podologia quan és prestin a mutualistes per part de podólogos col·legiats adherits al mateix. A més recull un descompte del 10% del preu indicat per a qualsevol dels tractaments convinguts per als mutualistes majors de 70 anys.

Aquest text representa un avanç fonamental, ja que amb anterioritat únicament estava concertat el servei de quiropodia bàsica, mentre que el conveni llaura signat incorpora un total de 30 serveis i tractaments de podologia amb preu màxim fixat, ampliant així de manera significativa l'ofereix d'aquests serveis, que passen així mateix a l'elenc dels quals podin beneficiar-s'els majors de 70 anys amb un descompte del 10%. Entre els nous serveis és troben, entre uns altres, fèrules i correctors, l'exploració biomecànica i estudi de la marxa, la reeducació ungueal, el suport plantar, plantilles pediàtriques i infiltracions.