Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
Vostè està en: Inici > Totes les novetats > Prorrogat en 2014 el Concert entre MUFACE i el Consell General de Col·legis Oficials de Farmacèutics > Prorrogat en 2014 el Concert entre MUFACE i el Consell General de Col·legis Oficials de Farmacèutics

Prorrogat en 2014 el Concert entre MUFACE i el Consell General de Col·legis Oficials de Farmacèutics

Versió per a impressióPDF version

signaEl director general de la Mutualitat General de Funcionaris Civils de l'Estat (MUFACE), Gustavo Blanco, i la presidenta del Consell General de Col·legis Oficials de Farmacèutics (CGCOF), Carmen Peña, han subscrit el 17 de desembre de 2013 l'Acord de Pròrroga per 2014 del Concert de 22 de desembre de 2010, pel qual és fixen els condicions per a l'execució de la prestació farmacèutica de la Mutualitat a través dels Oficines de Farmàcia.

El Concert fixa els condicions en què els Oficines de Farmàcia legalment establertes col·laboren professionalment amb MUFACE referent a la dispensació dels medicaments, fórmules i preparats, efectes i accessoris, bovines antialérgicas i bacterianes, que estiguin inclosos en la prestació farmacèutica del Sistema Nacional de Salut i que han estat prescrits en encobreix oficial de la Mutualitat, d'acord a l'establert en la seva normativa i en el propi Concert.

Així mateix, és regula el processament i enregistrament d'encobreixis, l'emissió de la facturació mensual per part dels Col·legis Farmacèutics i el pagament de la factura per la Mutualitat, com a organisme responsable del finançament públic de la prestació farmacèutica del seu col·lectiu protegit.

Segons els responsables dels dues institucions, el balanç del Concert és altament positiu per a ambdues parts, fruit del bon enteniment i col·laboració que existeix entre MUFACE i el Consell General de Col·legis Oficials de Farmacèutics.

signatura

Dins del marc d'oferir a la població mutualista una prestació farmacèutica de qualitat, MUFACE i el CGCOF van subscriure el passat 15 d'octubre un Conveni per a la definició del sistema d'encobreix electrònica de MUFACE, que te com a objectiu definir i desenvolupar per els parts els accions necessàries per l'impuls de l'encobreix electrònica de MUFACE. En aquest sentit, està previst dur a terme en 2014 la primera experiència pilot d'encobreix electrònica per a Mutualistes a Extremadura.

foto signa