Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
Vostè està en: Inici > Totes les novetats > Presentades les bases del model de Recepta Mèdica Electrònica Privada

Presentades les bases del model de Recepta Mèdica Electrònica Privada

Versió per a impressióPDF version

Dilluns passat 18 de desembre, durant una reunió en la qual van participar, entre uns altres, el director general de MUFACE, Antonio Sánchez, els presidents de el Consell General de Col·legis Oficials de Farmacèutics i de l'Organització Mèdica Col·legial, Jesús Aguilar i Serafín Romero, així com representants de les mutualitats ISFAS i MUGEJU i de el Institut per al Desenvolupament i Integració de la Sanitat (IDIS), es van presentar les bases del model de Recepta Mèdica Electrònica Privada.

Des de la seva constitució el passat 28 de setembre de 2017, el Grup de Treball sobre Recepta Mèdica Electrònica Privada ha mantingut cinc reunions de cara a desenvolupar el disseny d'un model consensuat de recepta electrònica per a l'entorn privat que aporti una solució global, estàndard i interoperable, i d'àmbit nacional. L'objectiu del model és que qualsevol prescripció electrònica realitzada en el marc de la sanitat privada pugui ser dispensada en la farmàcia comunitària de qualsevol part d'Espanya.

En la seva cita del dilluns, el grup de treball va donar nous passos en la configuració del projecte definitiu, que va a permetre un sistema de prescripció electrònica privada i que serà portat a la pràctica, després de la seva presentació a les autoritats sanitàries competents, a partir de gener de 2018, amb les corresponents fases de proves pilot i desplegament dels sistemes de prescripció i dispensació.

El Pla d'Impuls de MUFACE contempla com a projecte prioritari la implantació de la recepta electrònica a tots els mutualistes, estant previst el seu ús generalitzat al llarg de 2018 per a aquells que hagin optat per la sanitat pública i en 2019 pels que van triar la privada.

Presentades les bases del model de Recepta Mèdica Electrònica Privada