Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
Vostè està en: Inici > Premi de Pintura BBVA-2017. Difusió de Resultats, període d'exposició i terminis de retirada de les obres > Premi de Pintura BBVA-2017. Difusió de Resultats, període d'exposició i terminis de retirada dels obris

Premi de Pintura BBVA-2017. Difusió de Resultats, període d'exposició i terminis de retirada dels obris

Versió per a impressióPDF version

Amb data 19 d'octubre de 2017, és va reunir el Jurat del Premi de Pintura BBVA-2017, per a Mutualistes i Empleats de MUFACE, constituït pels següents membres:

President:

  • D. Antonio Sánchez Díaz, Director General de MUFACE.

Vocals:

  • D. Manuel Hortes Torrejón. Catedràtic de Tècniques Pictòriques i Materials. Facultat de Belles arts. Universitat Complutense de Madrid.
  • Dª. Mª Victoria Chico Picaza, Experta en Art.
  • D. Fernando Arnal Rubio, Director de Captació i Col·lectius del BBVA.
  • D. Manuel C. Fages Marta, representant de l'organització sindical triada en la va reunir del Consell General de MUFACE, de 13 de juny de 2017.

Secretària:

  • Dª Myriam Pallarés Cortón, Secretària General de MUFACE, que actua amb veu, però sense vot.

El Jurado, una vegada analitzades els 112 obris presentades al certamen, va realitzar una primera selecció, procedint a continuació a triar entre dobles eles els tres guardonades, verificant-s'amb l'obertura dels pliques que els participants complien els requisits establerts als basis del certamen per poder participar en el mateix.

Els tres premis han recaigut en els següents obris:

PRIMER PREMI

TÍTOL: ARBRE MADRID

Lema:La Cabanya

Autor: Andrés Castellanos García

1er. PREMI

SEGON PREMI:

TÍTOL: SHE

Lema: JUYMO

Autor: Juan Luis Cortés Oyonate

2º PREMI

TERCER PREMI:

TÍTOL: TENDALS (EL MICALET)

Lema: JAO

Autor: Francisco Javier Aoiz Orduna

3er. PREMI

 

Els obris seleccionades quedessin exposades, del 23 d'octubre al 17 de novembre -podent-es prorrogar fins al dia de l'acte de lliurament dels premis-, a la seu de la Direcció general de MUFACE, situada a l'edifici situat en el número 26 del Passeig Juan XXIII de Madrid. Els horaris de l'exposició seran de dilluns a divendres entre els 10:00 i els 13:00 hores, així com de dilluns a dijous entre els 16:00 i els 18:00 hores.

► Premi de pintura BBVA 2017

L'acte de lliurament dels premis tindrà lloc a la seu de la Direcció general de MUFACE, a Madrid, en data a determinar que és comunicarà oportunament per aquest mateix mitjà.

Als participants els obris dels quals han estat seleccionades, però no premiades, es'ls farà lliurament d'un diploma acreditatiu de la seva participació en el Premi, podent retirar els seves obris entre els dies 1 i 30 del mes de desembre, en el mateix lloc en què és van lliurar (edifici A seu de la Direcció general de MUFACE), de dilluns a divendres, en dies no festius, i en horari de 9:00 a 14:00 hores.

Per la seva banda, els obris no seleccionades podran ser retirades durant el proper mes de novembre, de dilluns a divendres, en dies no festius, i en horari de 9:00 a 14:00 hores.

Relació d'obris seleccionades:

obris seleccionades