Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
Vostè està en: Inici > Totes els novetats > OMC i MUFACE analitzessin la situació dels metges en l'entorn assistencial de la Mutualitat > OMC i MUFACE analitzessin la situació dels metges en l'entorn assistencial de la Mutualitat

OMC i MUFACE analitzessin la situació dels metges en l'entorn assistencial de la Mutualitat

Versió per a impressióPDF version

El president de l'OMC, Dr. Serafín Romero, i el director nacional de la Mutualitat General de Funcionaris Civils de l'Estat (MUFACE), Antonio Sánchez Díaz, han mantingut una trobada institucional amb l'objectiu de buscar vies de col·laboració per analitzar l'exercici privat de la medicina en l'entono assistencial de la mutualitat que dóna cobertura a més de milió i mitjà de personis.

Aquesta trobada s'ha produït després de la participació del president de MUFACE a l'I Congrés Nacional de l'Exercici Privat de la Medicina, celebrat aquest mateix mes a Sevilla, on és va analitzar la realitat del sector.

Amb la va reunir mantinguda a la seu de l'OMC dilluns passat, s'obri una via de col·laboració entre la corporació mèdica i MUFACE per analitzar i aprofundir en la realitat de l'exercici privat dels metges a l'entorn de la mutualitat i conèixer el grau de satisfacció dels professionals que donin assistència sanitària als funcionaris que trien aquesta opció.

En aquesta trobada van participar, per part de l'OMC, a més del president, el secretari general i el vice-secretari general, doctors Juan Manuel Garrot i José María Rodríguez Vicente, així com els tècnics Joan Camps, director de la Unitat Tecnològica, i Teresa Echevarría, gerent. Per part de MUFACE, van estar, a més del seu director general, Patrícia Ordre, directora del Departament de Prestacions Sanitàries, i Pedro Ribes, cap d'àrea de la Unitat Informàtica.

En la va reunir també és va analitzar la situació de l'encobreix mèdica privada electrònica i el projecte en el qual s'estan immersos tant MUFACE com l'OMC, en funció dels competències que li atribueix a la corporació mèdica el RD sobri encobreix mèdica i ordres de dispensació i l'experiència acumulada de diversos anys amb l'encobreix mèdica privada en format paper, tant en reconeixement del professional prescriptor, com en possibilitat d'anul·lació de la mateixa. En el projecte d'encobreix mèdica privada electrònica treballen en col·laboració, a més de l'OMC, el Consell General d'Odontòlegs i Podólogos, així com MUFACE, el Consell General de Farmàcia, l'Institut Social dels Forces Armades (ISFAS), la Mutualitat General Judicial (MUGEJU) i l'Institut per al Desenvolupament i Integració de la Sanitat.

OMC i MUFACE