Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
Vostè està en: Inici > Totes els novetats > Nous serveis de podologia per a mutualistes > Nous serveis de podologia per a mutualistes

Nous serveis de podologia per a mutualistes

Versió per a impressióPDF version

En el dia d'ahir, el Director General de MUFACE, D. Antonio Sánchez Díaz, i el President del Consell General de Col·legis Oficials de Podólogos, D. José Garcia Mostazo, han signat un conveni de col·laboració entre ambdues institucions per facilitar l'accés als serveis de podologia als mutualistes i beneficiaris de la Mutualitat.

El conveni estableix un preu màxim taxat, inferior a l'habitual, per als serveis de podologia quan és prestin a mutualistes per part de podólogos col·legiats adherits al mateix. A més recull un descompte del 10% del preu indicat per a qualsevol dels tractaments convinguts per als mutualistes majors de 70 anys.

Aquest text representa un avanç fonamental, ja que amb anterioritat únicament estava concertat el servei de quiropodia bàsica, mentre que el conveni llaura signat incorpora un total de 30 serveis i tractaments de podologia amb preu màxim fixat, ampliant així de manera significativa l'ofereix d'aquests serveis, que passen així mateix a l'elenc dels quals podin beneficiar-s'els majors de 70 anys amb un descompte del 10%. Entre els nous serveis és troben, entre uns altres, fèrules i correctors, l'exploració biomecànica i estudi de la marxa, la reeducació ungueal, el suport plantar, plantilles pediàtriques i infiltracions.

S'adjunta enllaç a els serveis inclosos en el concert.

Signa conveni per a nous serveis de podologia per a mutualistes

 

Signa conveni per a nous serveis de podologia per a mutualistes