Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
Vostè està en: Inici > Totes els novetats > MUFACE signa amb el Marroc un memoràndum d'enteniment > MUFACE signa amb el Marroc un memoràndum d'enteniment

MUFACE signa amb el Marroc un memoràndum d'enteniment

Versió per a impressióPDF version

L'acord, que és va signar a Rabat en el marc de la trobada sobre mutualisme a Àfrica, assenyala com a àmbits de col·laboració, entre uns altres, el de la formació, l'intercanvi d'informació de cara a garantir la promoció del mutualisme, i el suport a programis destinats a la millora dels prestacions.

El director general de MUFACE, Antonio Sánchez, i el president de la Mutualitat General del Personal dels Administracions Públiques del Marroc (MGPAP), Abdelmoula Abdelmoumni, van signar l'1 de desembre a Rabat un memoràndum d'enteniment pel qual s'estableixen mecanismes de cooperació mútua entre tots dues organismes.

En concret, l'acord assenyala com a àmbits de col·laboració el de la formació, l'intercanvi d'informació i comunicació de cara a garantir la promoció del mutualisme; el disseny de productes que garanteixin als ciutadans l'accés a l'atenció mèdica de qualitat i a un cost moderat; l'enfortiment dels capacitats tècniques de cada part; i el suport a programis destinats al desenvolupament i millora dels prestacions i els seus procediments.

L'aliança entre els mutualitats de tots dos països és va segellar en el marc dels Jornades sobre la Governança Mutualista a Àfrica, que van tenir lloc a Rabat els dies 1 i 2 de desembre, i en els quals van participar el director general i la secretària general de MUFACE, Myriam Pallares. Van inaugurar els sessions de treball el ministre marroquí de Reforma de l'Administració i la Funció Pública, Mohamed Ben Abdelkader i el president del Consell Nacional de Drets Humans, Driss El Yazami, entre altres autoritats del Regne Alauita.

Durant els jornades, als quals van assistir dirigents dels administracions i mutualitats de diversos països africans, llatinoamericans i de Turquia, així com representants d'empreses del sector que operin en el continent, Antonio Sánchez va desenvolupar en una ponència els característiques de el “model MUFACE” com a exemple de bones pràctiques.

Per al desenvolupament del memoràndum entre els mutualitats d'Espanya i el Marroc, la durada dels quals és de tres anys renovables, és crea un comitè que coordinarà i supervisarà els activitats que és derivin de l'acord.

MUFACE signa amb el Marroc un memoràndum d'enteniment

MUFACE signa amb el Marroc un memoràndum d'enteniment