Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
Vostè està en: Inici > Totes els novetats > Les novetats del Concert 2018-2019 centren la reunió dels directors provincials > Els novetats del Concert 2018-2019 centrin la va reunir dels directors provincials

Els novetats del Concert 2018-2019 centrin la va reunir dels directors provincials

Versió per a impressióPDF version

  • Els serveis provincials cobrin creixent protagonisme en la vida de la Mutualitat

En la va convèncer, a la qual va assistir la secretària d'Estat de la Funció Pública, Elena Collado, el director general de MUFACE va anunciar la seva previsió que l'encobreix electrònica pugui estar llista en 2018 per als mutualistes d'adscripció pública i a la fi de 2019 per a la privada.

Els dies 28 i 29 de novembre és va celebrar a Madrid la segona va reunir anual de directors provincials de MUFACE. La va convèncer, que va tenir lloc en els instal·lacions del Centri Nacional de Capacitació Agrària, la va obrir el director general de la Mutualitat, Antonio Sánchez, qui va realitzar un balanç dels assoliments, va mostrar la seva satisfacció pel treball desenvolupat en l'últim any pels professionals de l'organisme i va donar la benvinguda als incorporacions habidas en l'equip directiu, tant en els serveis centrals com en els provincials.

A continuació, el director general va desgranar els principals objectius i projectes del Pla Impulso, incidint en la necessitat de posar en valor el model MUFACE i la seva vigència, i va informar que en els propers mesos és produirà un canvi de tendència que incorporarà al sistema al voltant de 100.000 nous mutualistes.

Encobreix electrònica i Concert

En relació al projecte estavella de MUFACE per a la present legislatura, l'encobreix electrònica, el director de la Mutualitat va fixar com a objectiu la implementació de la mateixa al llarg de 2018 en el segment de mutualistes d'adscripció pública, i a la fi de 2019 en el dels quals han optat per la sanitat privada.

Quant al Concert 2018-2019, que se signarà amb els entitats col·laboradores abans de finalització d'any, Antonio Sánchez va recalcar per la seva rellevància l'increment de la prima en 114 milions d'euros, la qual cosa representa un 5,62% més que en l'anterior acord bianual.

Després del director general van intervenir Javier Uriz, vocal assessor, i Francisco Lara i María José Soto, responsables del departament de Prestacions Socials i Gestió Econòmica i Financera respectivament, els qui van abordar tems relacionats amb l'elaboració d'una base de dades única i sense duplicitats, reformis relacionades amb la incapacitat temporal i els ajudes assistencials i els terminis previstos per al tancament dels comptes a càrrec de l'exercici 2017.

Respatller de la secretària d'Estat

La primera jornada és va completar amb el treball per grups dissenyat pel Departament de Prestacions Sanitàries, la responsable dels quals, Patrícia Ordre, va coordinar aquesta activitat. A la sessió vespertina va assistir la secretària d'Estat de la Funció Pública, Elena Collado qui també va agrair al nou equip de MUFACE, als responsables provincials i a tot el personal de la Mutualitat el treball realitzat durant l'últim any.

El segon dia de la va convèncer ho va obrir la secretària general de la Mutualitat, Myriam Pallares, qui va posar l'accent en els esforços que s'estan fent per actualitzar els mitjans de la Mutualitat. Finalment, el responsable d'Informàtica, Santiago Graña, va desgranar els 21 projectes que, del total de 25 que conformin el Pla Impulso, estan dins del programa d'activació i actualització del seu component tecnològic i la vocal assessor María Eugenia Mateos va detallar el Pla de xoc engegat per la Direcció general per donar compliment als recomanacions del Tribunal de Comptes relacionats amb la millora de la gestió farmacèutica.

Els dos dies d'intens treball van culminar amb el desenvolupament d'un Roll Playing, dirigit pel Departament de Prestacions Sanitàries, centrat en l'aplicació dels novetats del Concert.

Els novetats del Concert 2018-2019 centrin la va reunir dels directors provincials

Els novetats del Concert 2018-2019 centrin la va reunir dels directors provincials

Els novetats del Concert 2018-2019 centrin la va reunir dels directors provincials