Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
Vostè està en: Inici > Totes els novetats > La Prefectura Superior de Policia d'Astúries reconeix a MUFACE per la seva col·laboració > La Prefectura Superior de Policia d'Astúries reconeix a MUFACE per la seva col·laboració

La Prefectura Superior de Policia d'Astúries reconeix a MUFACE per la seva col·laboració

Versió per a impressióPDF version

El Servei Provincial d'Astúries ha estat guardonat amb mètopa de reconeixement.

El Servei Provincial d'Astúries de MUFACE va rebre mètopa de reconeixement, en atenció a la col·laboració constant amb la Prefectura Superior de Policia,  en l'els actes de celebració de  els Santos Ángeles Custodios, patrons del Cos Nacional de  Policia.

L'acte va estar presidit pel Delegat del Govern, D. Gabino de Lorenzo acompanyat pel Cap Superior de Policia d'Astúries, D. Ignacio Díaz Salazar, la Directora General d'Interior del Principat d'Astúries, el Coronel Cap de Zona de la Guàrdia Civil, el Delegat de Defensa i el Regidor de Seguretat Ciutadana d'Oviedo.

Durant l'acte protocol·lari, al que van acudir nombroses Autoritats Civils i Militars així com nombrós públic,  és van lliurar medalles al mèrit policial a funcionaris del CNP i altres personis juntament amb mètopes de reconeixement a diferents institucions que han destacat en la col·laboració i ajuda al Cos Nacional de Policia.

A l'acte va acudir en representació de Muface el Director Provincial d'Astúries, D. Angel Colmeiro Quero i la Secretària Provincial, Sra. María Angeles Mañero Requejo.

Muface agraeix a la Prefectura Superior de Policia d'Astúries el reconeixement públic que ha tingut a la seva labor, que no fa sinó reafirmar el compromís d'aquest Organisme amb una gestió de qualitat en la prestació dels serveis de la seva competència.

La Prefectura Superior de Policia d'Astúries reconeix a MUFACE per la seva col·laboració

[El Cap Superior, el Director Provincial de Muface i el Delegat del Govern a Astúries]

La Prefectura Superior de Policia d'Astúries reconeix a MUFACE per la seva col·laboració

Foto del conjunt dels guardonats.