Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
Vostè està en: Inici > Totes els novetats > Informació sobre el tancament de l'Oficina Delegada nº 3 de Madrid > Informació sobre el tancament de l'Oficina Delegada nº 3 de Madrid

Informació sobre el tancament de l'Oficina Delegada nº 3 de Madrid

Versió per a impressióPDF version

El 19 de desembre és procedirà al tancament al públic de l'Oficina Delegada nº3 de Madrid.

La racionalització dels nostres serveis i la seva adequació a la normativa sobre accessibilitat i supressió de barreres fan necessària una reestructuració dels oficines del Servei Provincial de MUFACE a Madrid. En virtut de això, el proper dia 19 de desembre és va a procedir a tancar al públic l'Oficina Delegada nº 3, situada en el Pas de la Castellana nº 209, baix (Madrid).

El col·lectiu adscrit a aquesta oficina quedarà adscrit donis d'aquest moment a l'Oficina Delegada nº 2, situada al carrer Modest Lafuente nº 68, baix.

És recorda als mutualistes que, a més d'en la seva oficina d'adscripció, podin presentar els seus escrits, documents o sol·licituds en qualsevol dels altres oficines del Servei Provincial, l'adreça del qual s'indica a continuació:

  • Oficina Delegada nº 4, situada en la Av. de Pablo Iglesias nº 2, baix
  • Oficina Delegada Nº 5, situada en el Passeig de la Castellana nº 86, 3º
  • Oficina Delegada per a personal destinat en l'Exterior, situada en la Plz. de la Província, nº 1 - 6º