Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
Vostè està en: Inici > Totes els novetats > Lliurament dels Premis de Pintura BBVA > Lliurament dels Premis de Pintura BBVA

Lliurament dels Premis de Pintura BBVA

Versió per a impressióPDF version

Dilluns, 27 de novembre de 2017.

La presidenta del Congrés dels Diputats Ana Pastor, acompanyada per la secretària d'Estat de Funció Pública, Elena Collado, i el director general de Muface, Antonio Sánchez, ha presidit el lliurament de l'última edició dels Premis de pintura BBVA para mutualistes i empleats de la Mutualitat.

L'acte va tenir lloc en el Palau d'Adanero, una dels seus del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública, un fet “gens casual -en paraules d'Antonio Sánchez-, ja que és una mostra de la prioritat que Muface i el servei als mutualistes representa en aquests moments en el conjunt dels polítiques públiques del Departament”. Segons el director general, “és la confirmació del suport institucional del Ministeri a la Mutualitat i al reeixit model de col·laboració públic-privada que la mateixa representa”.

La presidenta del Congrés dels Diputats, que com van recordar els intervinents va ser directora de la Mutualitat entre 1996 i 1999 i va liderar una etapa que van qualificar de “orada” de l'entitat, va felicitar a la secretària d'Estat i al director general de Muface per la seva labor, i va recordar la seva gestió al capdavant de l'organisme com “la millor etapa de la seva vida”. Elena Collado, per la seva banda, va tornar a apostar pel Model Muface, del que és una ferma defensora i és va congratular de la recuperació per a l'entitat del certamen de pintura. També va reiterar “la implicació personal de la Secretària d'Estat en el projecte de millora de l'assistència sanitària de gairebé un milió i mitjà de funcionaris”.

A més dels autors dels obris premiades i seleccionades, a l'acte van assistir els gerents dels dues mutualitats germanes, ISFAS i MUGEJU, la directora general de Governança Pública, María Piula Junquera D'hora, el director de captació i col·lectius de BBVA, Fernando Arnal i anteriors directors generals de la Mutualitat com Carmen Román, José Mª Fernández Lacasa i Gustavo Blanco; també van estar presents els membres del jurat, al costat de representants, administratius i sindicals, del Consell General de MUFACE i representants de la Fundació IDIS i dels entitats concertades, ADESLAS, ASISA i DKV.

Est és sens dubte un acte molt rellevant per a la vida de la Mutualitat, que recupera, amb el suport del BBVA, una iniciativa que era una tradició entre els seves activitats i que gaudeix d'enorme arrelament entre el col·lectiu. Com va destacar el director general, aquest certamen “ajuda a mantenir viu aquest esperit de gran família de MUFACE, que en bona mesura és conserva després de quatre dècades d'història, i que ens hem proposat recuperar i enfortir”.

Lliurament dels Premis de Pintura BBVA

Lliura dels Premis de Pintura BBVA

Lliura dels Premis de Pintura BBVA

Lliura dels Premis de Pintura BBVA

Lliura dels Premis de Pintura BBVA

Lliura dels Premis de Pintura BBVA