Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
Vostè està en: Inici > Totes els novetats > L'últim Consell General de l'any recolza el nou impuls a la gestió en la Mutualitat > L'últim Consell General de l'any recolza el nou impuls a la gestió en la Mutualitat

L'últim Consell General de l'any recolza el nou impuls a la gestió en la Mutualitat

Versió per a impressióPDF version

La secretària d'Estat de Funció Pública, Elena Collado, presideix la cinquena va reunir anual d'aquest òrgan.

L'últim Consell General de MUFACE i cinquè de l'any, celebrat a la seu central de la Mutualitat a Madrid, el 19 de desembre de 2017, va analitzar àmpliament la gestió desenvolupada durant 2017, així com el grau de compliment dels compromisos assumits en l'arrencada del present exercici.

Durant la va reunir, presidida per la secretària d'Estat de Funció Pública, Elena Collado, és va posar de manifest el suport general als projectes de l'organisme, que tenen com a principals objectius la millora de la qualitat assistencial al mutualista, a través de la modernització dels procediments interns i l'optimització dels acords amb els entitats col·laboradores, i la renovació de l'a posta per un mutualisme eficaç i sostenible.

En aquest sentit, la secretària d'Estat de Funció Pública va felicitar a la Mutualitat pel treball realitzat durant 2017, destacant com un dels assoliments més rellevants d'aquesta nova etapa l'assegurament, amb rang de llei, del dret dels mutualistes a rebre assistència sanitària per part dels mitjans públics en igualtat de condicions amb la resta de ciutadans.

Elena Collado va destacar així mateix la propera incorporació al sistema d'uns 100.000 nous mutualistes, gràcies a l'acordo Ministeri-sindicats de 29 de març sobre creació d'ocupació pública, els millores en matèria de qualitat assistencial que incorpora el concert 2018-2019 i va insistir en la necessitat de seguir recolzant i reforçant els adreces provincials de la Mutualitat.

Encobreix electrònica i Concert 2018-2019

Per la seva banda, el director general de MUFACE, Antonio Sánchez, va fer un detallat repàs del treball desenvolupat al llarg de l'any, condensant en 12 fites de gestió els principals objectius compliments i projectes en marxa. En relació a aquests últims, va confirmar que és treballa a bon ritme perquè els mutualistes d'opció pública puguin entrar en els sistemes sanitaris autonòmics d'encobreix electrònica en 2018, i aquells que hagin optat per l'opció privada puguin disposar d'aquesta a la fi de 2019, com a conseqüència del ple desenvolupament del sistema informàtic d'encobreix electrònica de MUFACE (SIREM).

El director de la Mutualitat va explicar després els principals novetats del nou concert, que entrarà en vigor l'1 de gener de 2018 i la durada del qual serà de dos anys (Veure tríptic), suposa un increment de la prima del 5,62% i aconsegueix la xifra rècord de 2.191 milions d'euros de pressupost. Antonio Sánchez és va referir també els actuacions escomeses per a la posada en valor del patrimoni immobiliari i l'accessibilitat als oficines de la Mutualitat, així com a la reeixida celebració de l'acte de lliurament de premis del recuperat concurs de pintura del BBVA per a empleats i mutualistes de MUFACE. Així mateix, és va exposar l'estat dels 25 projectes que és desenvolupen dins del Pla d'Impuls, posant-s'en relleu la complexitat tecnològica que suposa l'activació de l'encobreix electrònica.

Finalment, van intervenir els representants sindicals, els qui van plantejar diferents qüestions relacionades amb els assumptes tractats durant la va reunir, incidint en la importància de la recuperació de la plantilla de la Mutualitat, tant en els serveis centrals com en els perifèrics, i en la necessitat de millorar la comunicació interna.

Últim consell general del 'any

 Últim consell general del 'any