Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
Vostè està en: Inici > Totes les novetats > El Director General de MUFACE es reuneix amb la Junta Directiva de l'Assoc. Professional de l'Escala Tècnica de Gestió d'OO.AA.

El Director General de MUFACE es reuneix amb la Junta Directiva de l'Assoc. Professional de l'Escala Tècnica de Gestió d'OO.AA.

Versió per a impressióEnviar per emailPDF version

El Director General de MUFACE, Antonio Sanchez, ha rebut a  representants de l'Associació Professional de l'Escala Tècnica de Gestió d'Organismes Autònoms (APETGOA).

Durant la reunió, el Director ha informat de les importants novetats incorporades per Llei de Pressupostos Generals de l'Estat per 2017, recentment aprovada, al Text Refós de la Llei sobre Seguretat Social dels Funcionaris Civils de l'Estat. En particular, s'ha referit a les disposicions que permeten als funcionaris d'Escales departamentals o interdepartamentals d'Organismes Autònoms mantenir la seva condició de mutualistes obligatoris en els casos en els quals haguessin accedit a tals Escales per promoció interna des de Cossos de l'Administració Civil de l'Estat.

En aquest sentit, s'ha obert un termini fins al 31 de desembre de 2017 perquè aquells funcionaris inclosos en el Règim General de Seguretat Social que van accedir al seu moment per promoció interna a cossos o escales propis de les Comunitats Autònomes o a Escales d'Organismes Autònoms i que haguessin pertangut al Règim Especial de Seguretat Social dels Funcionaris Civils de l'Estat, puguin optar per una sola vegada per recuperar la seva condició de mutualistes obligatoris de MUFACE amb efectes des de l'1 de gener de 2018.

Dins de l'excel·lent relació entre la mutualitat i l'associació, s'ha acordat establir una llera de col·laboració per oferir informació clara i resoldre consultes que facilitin l'aplicació d'aquestes disposicions.

A la reunió han assistit, a més del Director General de MUFACE, el president de l'APETGOA, Rubén Baz, la seva vicepresidenta, María Cardenal, i Juan David Sánchez, vocal de la junta directiva, i, per part de la Mutualitat, Javier Uriz, Vocal assessor, i Ángel Colmeiro, Director provincial d'Astúries.

El Director General de MUFACE es reuneix amb la Junta Directiva de l'Assoc. Professional de l'Escala Tècnica de Gestió d'OO.AA

El Director General de MUFACE es reuneix amb la Junta Directiva de l'Assoc. Professional de l'Escala Tècnica de Gestió d'OO.AA

El Director General de MUFACE es reuneix amb la Junta Directiva de l'Assoc. Professional de l'Escala Tècnica de Gestió d'OO.AA