Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
Vostè està en: Inici > Totes les novetats > D. Antonio Sánchez Díaz nomenat nou Director General de MUFACE > D. Antonio Sánchez Díaz nomenat nou Director General de MUFACE

D. Antonio Sánchez Díaz nomenat nou Director General de MUFACE

Versió per a impressióPDF version

En el BOE del 24 de desembre de 2016 s'ha publicat el  Reial decret 710/2016, de 23 de desembre, pel qual és nomena Director General de la Mutualitat General de Funcionaris Civils de l'Estat a don Antonio Sánchez Díaz.

Nascut el 25 de novembre de 1976, és llicenciat en Dret per la Universitat Pontifícia Comets i llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia per la UNED. Pertany al Cos Superior d'Administradors Civils de l'Estat.

Després d'ocupar diferents llocs en la Direcció general de Funció Pública, va ser Sotsdirector General adjunt a l'Escola de Selecció i Formació de l'INAP i assessor del Gabinet del Sotssecretari de Sanitat i Consum i del Secretari d'Estat de Cooperació Territorial. Ha estat Sotsdirector General de Coordinació de l'Administració Perifèrica, Sotsdirector General de Patrimoni de l'Administració Perifèrica i Sotsdirector General de Planificació i Gestió Econòmica en la Secretària General d'Immigració i Emigració. Donis de desembre de 2014 era Director General de Coordinació de l'Administració Perifèrica de l'Estat.