Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
Vostè està en: Inici > Totes els novetats > Convocatòria del Premi de Pintura BBVA 2017 > Convocatòria del Premi de Pintura BBVA 2017

Convocatòria del Premi de Pintura BBVA 2017

Versió per a impressióPDF version

S'ha convocat el “Premi de Pintura BBVA-2017, per a mutualistes i empleats de MUFACE”


D'acord amb els basis del certamen, podran concórrer al mateix tots els mutualistes de MUFACE, independentment que és trobin en actiu o jubilats, així com el personal que presti els seus serveis en la Mutualitat.

El concurs, dotat amb una quantitat total de 14.000 euros, estarà destinat a premiar l'adquisició dels tres obris, d'entre els seleccionades i designades pel Jurat nomenat a aquest efecte. Els premis, per rigorós ordre de preferència, tindran la següent dotació econòmica: 6.000 euros el primer premi; 4.500 euros el segon i 3.500 euros el tercer.

La convocatòria del certamen és conseqüència del conveni de col·laboració subscrit, el 31 d'agost, amb el BBVA per al desenvolupament del concurs de pintura per als mutualistes i empleats de la Mutualitat, sota la denominació “Premi de pintura BBVA-2017”.

Termini i lloc de lliurament dels obris:

Els obris podran ser lliurades, personalment o mitjançant agència de transport, entre el 15 de setembre i l'11 d'octubre de 2017, de dilluns a divendres, en horari de 9 a 14 hores en: MUFACE, Passeig de Juan XXIII, nº26. 28040- Madrid.

 

Bases del certamen.

Tríptic de la convocatòria.

Cartell.