Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
Vostè està en: Inici > Totes els novetats > Celebrat el tercer Consell General de MUFACE de la legislatura > Celebrat el tercer Consell General de MUFACE de la legislatura

Celebrat el tercer Consell General de MUFACE de la legislatura

Versió per a impressióPDF version

Presidit per la Secretària d'Estat de Funció Pública, donya Elena Collado Martínez, el 13 de juny ha tingut lloc la celebració d'un nou Consell General de MUFACE, tercer de la present legislatura.

A més de la Secretària d'Estat i el Director General de la Mutualitat, don Antonio Sanchez Díaz, a la va reunir han assistit els representants de l'Administració General de l'Estat en el Consell, entre ells, el Secretari General d'Administració Digital, don Domingo Molina Moscoso, i la Directora General de Governança Pública, donya María Piula Junquera D'hora, a més dels representants de la Sotssecretaria d'Hisenda i Funció Pública, de la Direcció general de Funció Pública, de la Direcció general de Pressupostos i de la Direcció general de Costos de Personal i Pensions Públiques. Han participat, així mateix, representants dels organitzacions sindicals CSI-F, UGT, CCOO i CIG.

El Consell General va aprovar el projecte de Memòria presentat per l'Adreça de la Mutualitat, així com els comptes de l'Organisme, tots dues corresponents a l'exercici 2016, i va ser informat dels crèdits previstos per Muface en el projecte de Pressupostos Generals de l'Estat per 2017. Igualment va autoritzar l'alienació en pública subhasta de tres immobles.

A més la Secretària d'Estat i el Director de la Mutualitat van informar sobre la convocatòria d'ajudes sociosanitàries per a l'any 2017, recentment publicada en el BOE; dels gestions per a la renovació dels concerts d'assistència sanitària per als propers anys; i de l'evolució del Pla d'Impuls de la Mutualitat.

Finalment, és va presentar al Consell la reedició per al present any del Premi de Pintura BBVA-2017, per a mutualistes i empleats, sent designat com a membre del jurat el representant del sindicat CCOO.

Celebrat el tercer Consell General de MUFACE de la legislatura

Celebrat el tercer Consell General de MUFACE de la legislatura