Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
Vostè està en: Inici > Prestacions > Assistència Sanitària Nacional > Assistència Sanitària concertada en territori nacional

Assistència Sanitària concertada en territori nacional

Versió per a impressióPDF version

MUFACE facilita la prestació d'assistència sanitària als mutualistes i als seus beneficiaris a través dels Concerts que subscriu amb el Sistema Sanitari Públic i amb els Entitats de Segur d'Assistència Sanitària.

En aquests Concerts s'estipulin els drets i obligacions dels parts, així com els modalitats, forma i condicions de la prestació de l'assistència dels beneficiar-vós amb dret a ella.

Proveïdors de l'Assistència Sanitària

 

Cartera de Serveis

L'assistència sanitària als beneficiaris de MUFACE és prestarà conforme a la Cartera de Serveis establerta en el Concert.

La Cartera de Serveis és el conjunt de tècniques, tecnologies o procediments, entenent per tals cadascun dels mètodes, activitats i recursos basats en el coneixement i experimentació científica, mitjançant els quals és fan efectives els prestacions sanitàries.

 


Text del Concert subscrit amb Entitats de Segur d'Assistència Sanitària per 2018-2019 [pdf]

Tríptic informatiu amb els novetats de el  Concert 2018-2019

 

Prestacions