Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
Vostè està en: Inici > accessibilitat > Accessibilitat

Accessibilitat

Versió per a impressióPDF version

Política d'accessibilitat

El portal del de la Mutualitat de Funcionaris Civils de l'Estat (d'llaura endavant MUFACE) va ser dissenyat seguint els Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web (WCAG) i complint  els prioritats 1 i 2 de la Norma UNEIX 139803:2004 amb l'objectiu que tots els ciutadans, amb especial atenció als personis amb algun tipus de discapacitat i majors, puguin accedir a la informació i als serveis electrònics en igualtat de condicions, amb independència dels seves circumstàncies personals, mitjans o coneixements.

Donis del seu disseny inicial és realitzen revisions periòdiques del contingut web nou o modificat a fi d'assegurar el compliment dels requeriments d'accessibilitat que actualment són els de nivell A i AA de la UNEIX 139803:2012 i, per tant, dels requisits de conformitat del W3C (A i AA de la norma WCAG 2.0).

Compliment d'estàndards

Actualment, el portal de MUFACE compleix amb els criteris d'accessibilitat de nivell A i AA de la UNEIX 139803:2012 i, per tant, dels requisits de conformitat del W3C (A i AA de la norma WCAG 2.0).

Excepcions

MUFACE te com a objectiu principal que el seu lloc web sigui tot l'accessible i usable possible. MUFACE treballa constantment per adaptar el seu portal als estàndards i normatives vigents en relació a l'accessibilitat. No obstant això, donada la gran quantitat de documents pdf i altres continguts no dissenyats expressament per a la web ,  és possible que trobi alguna pàgina que no s'adapta al 100% a aquests estàndards ja que vaig poder estar en procés d'adaptació.

Per això, si vostè experimenta alguna dificultat en l'accés a la informació continguda en est assetjo web, per favor, contacti amb nosaltres. Realitzarem els millores necessàries en la major brevetat possible.

Nota: Aquesta declaració de conformitat recull a aquelles pàgines que és troben sota l'adreça http://www.muface.es i https://sede.muface.gob.es excloent els pàgines als quals ens portin els enllaços i aplicacions externes.

Actualitzat

11 d'octubre de 2016.

Contacti

Si vostè troba algun tipus de dificultat d'accessibilitat o usabilitat en la seva visita al portal de MUFACE o vol fer-ens algun suggeriment sobre aquest tema, pot contactar amb l'administrador del Portal a través de l'adreça de correu electrònic buzon-web@muface.es. La seva experiència personal pot contribuir de forma important en la progressiva millora del Portal.

Si desitja formular una queixa o suggeriment formal haurà d'optar per presentar-l'a través del procediment de  Queixes i Suggeriments Generals d'aquest Organisme , conforme a el  establert en l'article 15 del Reial decret 951/2005, de 29 de juliol, pel qual és regula el marc general per a la millora de la qualitat en l'Administració General de l'Estat.


La resolució mínima recomanada és de 1024x768.